Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Jedno prosto pitanje...

[es] :: Web dizajn i CSS :: Jedno prosto pitanje...

[ Pregleda: 3252 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

milost

Član broj: 58
Poruke: 51
194.247.210.*



Profil

icon Jedno prosto pitanje...20.07.2001. u 16:00 - pre 249 meseci
Dakle, imam u html-u nesto nalik na:

<a href="idi_negde.html" target="frejm">
naziv_linka
</a>

/ovaj kod se nalazi na pop-up windowu, a >>frejm<< se nalazi na strani sa koje je odradjen window.open(...) /

i to radi... Treba mi da tu akciju (aktiviranje tog linka, tj. update frame-a/strane) uradi sam kod. Ne uspeva mi da napravim funkciju u JScriptu da tako nesto radi... Javlja da ne prepoznaje >>frejm<<...
Ovo je naravno probano u mnogim kombinacijama sa window.location...
window.frames..., itd.

10x
 
Odgovor na temu

ouros
Seattle, WA

Član broj: 342
Poruke: 275
208.179.163.*

ICQ: 83493423


Profil

icon Re: Jedno prosto pitanje...20.07.2001. u 20:27 - pre 249 meseci
Citat:
milost je napisao:
Dakle, imam u html-u nesto nalik na:

<a href="idi_negde.html" target="frejm">
naziv_linka
</a>

/ovaj kod se nalazi na pop-up windowu, a >>frejm<< se nalazi na strani sa koje je odradjen window.open(...) /

i to radi... Treba mi da tu akciju (aktiviranje tog linka, tj. update frame-a/strane) uradi sam kod. Ne uspeva mi da napravim funkciju u JScriptu da tako nesto radi... Javlja da ne prepoznaje >>frejm<<...
Ovo je naravno probano u mnogim kombinacijama sa window.location...
window.frames..., itd.

10x


nisam siguran da sam te bas najbolje razumeo ali probaj ovo

parent.ime_frejma.document.location......

ili

top.ime_frejma.document.location.....

ili

window.ime_frejma.location.....

ako neradi javi se ponovo

pozdrav
Uros
 
Odgovor na temu

milost

Član broj: 58
Poruke: 51
*.73.EUnet.yu



Profil

icon Re: Jedno prosto pitanje...20.07.2001. u 21:56 - pre 249 meseci
Ne, to je vec probano i uvek vraca

nesto_od_tih_kombinacija IS NOT AN OBJECT

Ne uspeva mi da se referenciram na tu stranu SA KOJE je uradjen window.open (neka se ta strana zove index.html)
 
Odgovor na temu

milost

Član broj: 58
Poruke: 51
*.219.EUnet.yu



Profil

icon evo resssenjaaa!21.07.2001. u 00:58 - pre 249 meseci
U stvari, trebalo je postaviti

windows.opener.location.href....

i to radi :)

Pozdrav svima i hvala
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Jedno prosto pitanje...

[ Pregleda: 3252 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.