Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da uradim refresh dbgrid-a?

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Kako da uradim refresh dbgrid-a?

[ Pregleda: 2966 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

boban__2006

Član broj: 85852
Poruke: 58
*.dynamic.sbb.co.yu.



Profil

icon Kako da uradim refresh dbgrid-a?27.04.2006. u 13:56 - pre 189 meseci
Mozete li mi pomoci, treba da uradim refresh dbgrid-a, jer u toku koriscenja programa menjam podatke unutar dbgrid-a? Hvala.
 
Odgovor na temu

Miloš Baić
Miloš Baić
ERP (Dynamics NAV) programer
Beograd

Član broj: 72468
Poruke: 1155
*.neobee.net.



Profil

icon Re: Kako da uradim refresh dbgrid-a?27.04.2006. u 17:27 - pre 189 meseci
U principu ti ne radis refresh dbgrid-a, nego tabele (BP)... Bilo je reci o tome vec, pretrazi...
Someone's sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.
 
Odgovor na temu

boban__2006

Član broj: 85852
Poruke: 58
*.dynamic.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Kako da uradim refresh dbgrid-a?27.04.2006. u 19:50 - pre 189 meseci
ok, znam da dbgrid u sebi nema refresh, ali kada dodam neki text u dbgrid, npr. kliknem dugme i on treba nesto da doda u dbgrid, ja uradim refresh adotable1 i on nista ne promeni. Da li znas mozda kako se to menja? Nisam uspeo da nadjem bas to sto mi treba.
 
Odgovor na temu

Miloš Baić
Miloš Baić
ERP (Dynamics NAV) programer
Beograd

Član broj: 72468
Poruke: 1155
*.neobee.net.



Profil

icon Re: Kako da uradim refresh dbgrid-a?28.04.2006. u 01:08 - pre 189 meseci
Probaj da dodas posle insert:
Code:
ADOTable1.Close;
ADOTable1.Open


Prpbaj i ovako:
Code:
ADOTable1.Filter:= '';
ADOTable1.Filtered:= False;

Someone's sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.
 
Odgovor na temu

boban__2006

Član broj: 85852
Poruke: 58
*.dynamic.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: Kako da uradim refresh dbgrid-a?28.04.2006. u 01:38 - pre 189 meseci
Hvala ti. Uspeo sam
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Kako da uradim refresh dbgrid-a?

[ Pregleda: 2966 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.