Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Flash i varijable

[es] :: Flash :: Flash i varijable

[ Pregleda: 2297 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ljuba
Aleksandar Ljubojevic
Marketing Director
Sid/Novi Sad/Malta/Cyprus

Član broj: 1475
Poruke: 203
217.22.191.*

ICQ: 21352441
Sajt: www.linkedin.com/in/aleks..


Profil

icon Flash i varijable20.04.2006. u 15:02 - pre 188 meseci
Imam TXT fajl (eksterni.txt) u kome je definisana varijabla:

film=1.swf

U Flashu imam Dynamic text polje i kada zadam AS u prvom frejmu:

loadVariablesNum("eksterni.txt", 0);

Flash u to polje ucita varijablu iz fajla "eksterni.txt" i sve je super, tj. ispise vrednost varijable u to polje.

Problem je sa loadovanjem SWF fajla.

Kako da napisem AS da na mesto gde treba URL za loadMuvie bude varijabla

Na primer:

loadMovieNum("varijabla_film", 0);

Pa kad Flash ucita varijablu iz "eksterni.txt" ubaci njenu vrednost medju navodnike u zagradi
Pozdrav

LJUBA
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
*.bankerinter.net.

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Flash i varijable20.04.2006. u 17:12 - pre 188 meseci
Najprostiji nacin >
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Flash i varijable

[ Pregleda: 2297 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.