Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Post data iz flasha

[es] :: Flash :: Post data iz flasha

[ Pregleda: 2308 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

djmaki
Stefan Djordjevic
Smederevo

Član broj: 24749
Poruke: 430
*.beotel.net.



+1 Profil

icon Post data iz flasha27.03.2006. u 19:14 - pre 196 meseci
Potrebna mije forma preko koje cu da saljem neke podatke.
npr. forma izgleda ovako:
Code:

<form action="http://www.xxx.xx/123.php" 1234567">
<input type=hidden name="value" value="1">
<input type=hidden name="success_url" value="http://www.successurl.com">
<input type=submit value="dugme bwe">
</form>


Ja hocu da mi se ne vidi koje podatke saljem! Palo mi je na pamet da to odradim u flashu. Problem je sto nemam predstavu kako bi se to moglo uraditi. Trazio sam po forumu, nista.. trazio sam po netu, opet nista.. Moguce da ne znam da trazim, ali ovo mi je hica..
Pomazite drugari!
Veni Vidi Vici
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Post data iz flasha28.03.2006. u 11:24 - pre 196 meseci
Ako radis u Flash-u enkriptuj SWF da se iz dekompaljera ne vidi sta ti to saljes,a postupak je vec obradjen na forumu (slanje mejlova, i sl.)
Na pocetku PHP skripte mozes da stavis:

Code:

header("Expires: Mon, 31 Januar 2000 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");                                                    
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");
 
Odgovor na temu

djmaki
Stefan Djordjevic
Smederevo

Član broj: 24749
Poruke: 430
*.beotel.net.



+1 Profil

icon Re: Post data iz flasha28.03.2006. u 21:32 - pre 196 meseci
OK. Potrazio sam postupak slanja maila putem flash-a i nista nisam nasao. Mozda sam ja glup, ili ne kapiram! Da li bi mogao da mi objasnis samo kako poslati te podatke iz swf fajla! tj. primer u fla obliku kako to radi. Znaci potrebno mi je samo dugme na koje se salju vec izdefinisani podatci (korisnik ne upisuje nista). Nadam se da ste me razumeli...
Veni Vidi Vici
 
Odgovor na temu

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
*.dialup.neobee.net.



+35 Profil

icon Re: Post data iz flasha28.03.2006. u 22:44 - pre 196 meseci
Nisam siguran da sam te razumeo,ali proveri u prilogu...To bi trebalo da je to.Napravio sam dve varijable,dao im vrednosti,prosledio ih php-u i to sve se salje na mail.Nadam se da ce pomoci.
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

djmaki
Stefan Djordjevic
Smederevo

Član broj: 24749
Poruke: 430
*.beotel.net.



+1 Profil

icon Re: Post data iz flasha28.03.2006. u 23:04 - pre 196 meseci
OK. Hvala. Provericu da li odgovara pa pisem..

Veni Vidi Vici
 
Odgovor na temu

djmaki
Stefan Djordjevic
Smederevo

Član broj: 24749
Poruke: 430
*.beotel.net.



+1 Profil

icon Re: Post data iz flasha29.03.2006. u 15:25 - pre 196 meseci
Code:
site_id = "311590x";
value = "10";
success_url = "http://www.adresa.com/123.html";
value = "14";
dugme.onPress = function() {
    loadVariables("http://login.balkan-cash.com/pay.php",_root, "POST");
};

Ali nece da radi
kao sto sam vam vec rekao treba da klikom na dugme u flashu uradim isto sto bi uradila ova skripta:
Code:
<form action="http://login.balkan-cash.com/pay.php" method="post">
<input type=hidden name="site_id" value="1234567">
<input type=hidden name="value" value="14">
<input type=hidden name="success_url" value="http://www.proba.com/vezba1.html">
<input type=submit value="Korak 1">
</form>

P.S. vrednosti su izmisljene...
Veni Vidi Vici
 
Odgovor na temu

djmaki
Stefan Djordjevic
Smederevo

Član broj: 24749
Poruke: 430
*.beotel.net.



+1 Profil

icon Re: Post data iz flasha29.03.2006. u 15:28 - pre 196 meseci
tj. fajlu www.balkanXXXX.com/pay.php saljem one podatke pritiskom na dugme! Nema unosa podataka. Salje se poreko _POST -a! Ja sam vec probao ali nece da radi :D

Veni Vidi Vici
 
Odgovor na temu

djmaki
Stefan Djordjevic
Smederevo

Član broj: 24749
Poruke: 430
194.106.187.*



+1 Profil

icon Re: Post data iz flasha29.03.2006. u 16:14 - pre 196 meseci
Nesto sam cackao po helpu, ali nece da radi opet
Code:
podatak1 = "123";
podatak1 = "456";
podatak1 = "789";
podatak1 = "proba";
dugme.onPress = function() {
    LoadVariables.send("http://login.balkan-cash.com/pay.php", root, "POST");
};

S`a mu fali bwe
Veni Vidi Vici
 
Odgovor na temu

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
*.dialup.neobee.net.



+35 Profil

icon Re: Post data iz flasha29.03.2006. u 17:15 - pre 196 meseci
Ovako:
kod u flashu:
Code:
site_id = "1234567";
values = "14";//value je rezervisana rec pa je ne koristim
success_url = "http://www.proba.com/vezba1.html";
dugme.onPress = function() {
    loadVariables("phpfajl.php", _root, "POST");
};

kod u php fajlu(ovog puta inventivno nazvanom 'phpfajl.php'):
Code:

<?php
$site_id=$_POST['site_id'];
$values=$_POST['values'];
$success_url=$_POST['success_url'];
$poruka="$site_id\n$values\n$success_url";
if($site_id<>""&&$values<>""&&$success_url<>"") {
mail('upisi_mail','TEMA(subject)',"$poruka");
echo "&statuser=PORUKA POSLANA!&";
}
else die ("&statuser=GRESKA!&");
?>

Rezultat-u mailboxu dobijes ovo:
1234567
14
http://www.proba.com/vezba1.html
Ako ti ne treba ovo, onda ti zapravo i ne mogu pomoci
A onaj prethodni kod gde istoj varijabli dodeljujes razlicite vrednosti tesko da moze da radi,upravo iz tog razloga...

[Ovu poruku je menjao kelja dana 29.03.2006. u 18:17 GMT+1]
 
Odgovor na temu

djmaki
Stefan Djordjevic
Smederevo

Član broj: 24749
Poruke: 430
194.106.187.*



+1 Profil

icon Re: Post data iz flasha29.03.2006. u 17:48 - pre 196 meseci
ok. Hvala na trudu. Ja nemam pristup php fajlu! php fajl je na serveru kod firme balkan cash. oni su ga deklarisali, i nemam pojma kako. Imam informaciju da moram da im posaljem putem forme podatke koje sam vec naveo. Sad cu probati nesto da skarabudzim, ali trebalo bi da radi....
Koliko mi se cini falsh posalje podatke, ali ja ne dobijam odgovor. Koristeci sledecu formu na adresi:
http://djmaki.paracin.co.yu/sms/privatnost/sms/index.html
ja dobijam sledece, ali je problem sto korisnik vidi sta se salje (ne bi smeo da vidi success url!).
Zbog toga hocu da podatke saljem iz flasha!
Sto se tice onog skripta u flashu (zadnjeg sto sam postavio) slucajno sam posle napisao sve jedinice, a trebali je da bude podatak1, podatak2,...

Nadam se da se razumemo....
Veni Vidi Vici
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Post data iz flasha

[ Pregleda: 2308 | Odgovora: 9 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.