Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

greška u phpnuke-u... (tj u nekom forum modulu)

[es] :: Web aplikacije :: greška u phpnuke-u... (tj u nekom forum modulu)

[ Pregleda: 3346 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

marijan
VOLAŠ MARIJAN
Slovenija

Član broj: 5330
Poruke: 8
*.dsl.siol.net



Profil

icon greška u phpnuke-u... (tj u nekom forum modulu)26.11.2002. u 19:11 - pre 208 meseci
Zdravo.
Dali mi može neko pomoći, imam neke forume u PHPNUKE (a nisam neki majstor za php) kad hoću da upišem novi topic, pri prebacivanju (osvježavanju-nalaganju te nove teme) javi mi za trenutak ovu grešku.
Fatal error: Call to undefined function: themefooter() in /home/tr/public_html/nuke/footer.php on line 53

a linija 53 iz toga fajla (footer.php) je ova

53- themefooter();


NAPRED JE CELI KOD

Code:

if (eregi("footer.php",$PHP_SELF)) { 
Header("Location: index.php"); 
die(); 


$footer = 1; 

function footmsg() { 
global $foot1, $foot2, $foot3, $copyright, $totaltime, $starttime; 
$mtime = microtime(); 

$mtime = explode(" ",$mtime); 

$mtime = $mtime[1] + $mtime[0]; 

$endtime = $mtime; 

$totaltime = ($endtime - $starttime); 

$totaltime = ""._PAGEGENERATION." ".substr($totaltime,0,5)." "._SECONDS.""; 
echo "<font class=\"footmsg\">\n"; 
if ($foot1 != "") { 
echo "$foot1<br>\n"; 

if ($foot2 != "") { 
echo "$foot2<br>\n"; 

if ($foot3 != "") { 
echo "$foot3<br>\n"; 

// DO NOT REMOVE THE FOLLOWING COPYRIGHT LINE. YOU'RE NOT ALLOWED TO REMOVE NOR EDIT THIS. 
echo "$copyright<br>$totaltime<br>\n</font>\n"; 


function foot() { 
global $prefix, $user_prefix, $dbi, $index, $user, $cookie, $storynum, $user, $cookie, $Default_Theme, $foot1, $foot2, $foot3, $foot4, $home, $module, $name; 
if ($home == 1) { 
blocks(Down); 

if ($module == 1 AND file_exists("modules/$name/copyright.php")) { 
$cpname = ereg_replace("_", " ", $name); 
echo "<div align=\"right\"><a href=\"javascript:openwindow()\">$cpname ©</a></div>"; 

themefooter(); 
if (is_user($user) AND !ereg("Private_Messages", $_SERVER[REQUEST_URI])) { 
$uname = $cookie[1]; 
$popres = sql_query("SELECT uid, popmeson FROM ".$user_prefix."_users where uname='$uname'", $dbi); 
list($uid, $popmeson) = sql_fetch_row($popres, $dbi); 
if ($popmeson == 1) { 
$messres = sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_priv_msgs where to_userid='$uid' and read_msg='0'", $dbi); 
$messnum = sql_num_rows($messres, $dbi); 
if ($messnum == 1) { 
echo "<script language=\"javascript\">{ alert('"._YOUHAVEONEMSG."'); }</script>"; 

if ($messnum > 1) { 
echo "<script language=\"javascript\">{ alert('"._YOUHAVE." $messnum "._NEWPMSG."'); }</script>"; 



echo "</body>\n" 
.""; 
die(); 


foot(); 

?>


[Ovu poruku je menjao Go! X dana 27.11.2002. u 15:10 GMT]
 
Odgovor na temu

drdrksa

Član broj: 1077
Poruke: 3650



+6 Profil

icon Re: PHPNUKE FORUM26.11.2002. u 20:17 - pre 208 meseci
Ni ja nisam bas neki php guru, ali nisam cuo za Phpnuke forume. Zar phpnuke nije web portal system ???? Da nisi mislio na phpbb ???
 
Odgovor na temu

mika
NBG-ML

Član broj: 55
Poruke: 640
*.privsav.co.yu



+1 Profil

icon Re: PHPNUKE FORUM26.11.2002. u 21:09 - pre 208 meseci
Ovaj... a na kom mestu je deklarisana funkcija themefooter()??? Prosto, ako je to što si poslao kompletan kod, onda ona nije definisana?
Bolje 100 godina biti milioner nego nedelju dana siromašak
(c) Alan ford
 
Odgovor na temu

Born2Kill
Born2Kill
Beograd

Član broj: 1877
Poruke: 172
*.ppp-bg.sezampro.yu



Profil

icon Re: PHPNUKE FORUM07.12.2002. u 12:23 - pre 208 meseci
Citat:
drdrksa:
Ni ja nisam bas neki php guru, ali nisam cuo za Phpnuke forume. Zar phpnuke nije web portal system ???? Da nisi mislio na phpbb ???


phpnuke ima integrisan svoj forum a moze kao modul da se stavi i phpbb :)

btw phpnuke je dosta bagovit po meni najlakse ti je da ga ponovo instaliras :)
 
Odgovor na temu

drdrksa

Član broj: 1077
Poruke: 3650



+6 Profil

icon Re: greška u phpnuke-u... (tj u nekom forum modulu)07.12.2002. u 18:09 - pre 208 meseci
Ili da predjes na PostNuke ....
 
Odgovor na temu

mdarko
Glina

Član broj: 7314
Poruke: 23
*.globalnet.hr



+1 Profil

icon Re: greška u phpnuke-u... (tj u nekom forum modulu)09.01.2003. u 19:23 - pre 207 meseci
Imas sigurno portal vre. 5,6 ili manja

a u 6.0 imas themefooter() za ove manje ver stavi u mainfile.php

----------------------------------------------------------

function get_theme() {
global $user, $cookie, $Default_Theme;
if(is_user($user)) {
$user2 = base64_decode($user);
$t_cookie = explode(":", $user2);
if($t_cookie[9]=="") $t_cookie[9]=$Default_Theme;
if(isset($theme)) $t_cookie[9]=$theme;
if([email protected]("themes/$t_cookie[9]")) {
$ThemeSel = $Default_Theme;
} else {
$ThemeSel = $t_cookie[9];
}
} else {
$ThemeSel = $Default_Theme;
}
return($ThemeSel);
}

-----------------------------------------------
 
Odgovor na temu

[es] :: Web aplikacije :: greška u phpnuke-u... (tj u nekom forum modulu)

[ Pregleda: 3346 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.