Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

problem sa DataGridView-om

[es] :: .NET :: problem sa DataGridView-om

[ Pregleda: 3440 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Ognjen_NS
NoviSad

Član broj: 76177
Poruke: 82
*.telekom.yu.



Profil

icon problem sa DataGridView-om22.03.2006. u 00:33 - pre 191 meseci
Dodam novu kolonu u dataGridView-u na poziciji 0 i zelim da je napunim sa tekstom iz coda
ovako:

Code:

foreach (DataGridViewRow row in dataGridView3.Rows)
            {
                row.Cells[0].Value = "poludecu";
                label16.Text = row.Cells[0].Value.ToString();
            }


u toj celiji nemam nista
a label mi pokazuje "poludecu"

Zasto se to ne vidi i u celiji DataGridView-a??
 
Odgovor na temu

marko v
programer
Šibenik

Član broj: 46810
Poruke: 109
*.adsl.net.t-com.hr.

Sajt: www.bono-husky.tk


Profil

icon Re: problem sa DataGridView-om22.03.2006. u 07:27 - pre 191 meseci
Ja probao sa tvojim kodom i radi :

Code:

dataGridView1.Columns.Add("Nova","Novi stupac");
            foreach (DataGridViewRow red in dataGridView1.Rows)
            {
                red.Cells[5].Value = "ludilo";

                label1.Text = red.Cells[5].Value.ToString();
            }


Kako si postigao da ti doda kolonu na index 0.
Meni je automatski dodao na kraj ( index 5 u ovom slucaju)
i sve je radilo.
 
Odgovor na temu

Ognjen_NS
NoviSad

Član broj: 76177
Poruke: 82
*.telekom.yu.



Profil

icon Re: problem sa DataGridView-om22.03.2006. u 12:58 - pre 191 meseci
ma zato sto povezujem iz koda a ne direktno(bar mislim da je zato) :

Code:

//vezujemo grid za ne/pokrenute ispite
            dataGridView3.DataSource = mojServis.VratiKreiraneIspite("djordje"); 
            dataGridView3.Columns[1].HeaderText = "ID";
            

            foreach (DataGridViewRow row in dataGridView3.Rows)
            {
                row.Cells[0].Value = "a";
                label16.Text = row.Cells[0].Value.ToString();
            }



i jel zna neko zasto ne prikazuje sadrzaj cell-a?

[Ovu poruku je menjao Ognjen_NS dana 22.03.2006. u 14:41 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: problem sa DataGridView-om

[ Pregleda: 3440 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.