Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Spore - video preview

[es] :: GameDev - Razvoj Igara :: Spore - video preview

[ Pregleda: 3324 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

NastyBoy
Bojan Nastic
UK

Član broj: 12041
Poruke: 895
*.plus.com.



+4 Profil

icon Spore - video preview02.03.2006. u 09:16 - pre 204 meseci
http://video.google.com/videop...372603330420559198&q=spore

Zastrashujuce dobro...
 
Odgovor na temu

tosa
上海, 中国

Član broj: 1811
Poruke: 1339
*.ubisoft.com.cn.

ICQ: 14293955
Sajt: https://github.com/milost..


+46 Profil

icon Re: Spore - video preview02.03.2006. u 09:57 - pre 204 meseci
Daj neki link koji radi u svim delovima sveta :)

Citat:
Thanks for your interest in Google Video.

Currently, the playback feature of Google Video isn't available in your country.

We hope to make this feature available more widely in the future, and we really appreciate your patience.
 
Odgovor na temu

Gojko Vujovic
Amsterdam, NL

Administrator
Član broj: 1
Poruke: 13651



+164 Profil

icon Re: Spore - video preview02.03.2006. u 10:24 - pre 204 meseci
Au, ovo je opako. Svi žanrovi u jednom pakovanju.

Ovo je kao da se igraš "boga".
 
Odgovor na temu

masetrt
Marko Djurovic
Programer, Omni-Explorer
Beograd

Član broj: 3129
Poruke: 228
195.252.94.*

Sajt: www.vast.com


+2 Profil

icon Re: Spore - video preview02.03.2006. u 12:13 - pre 204 meseci
Stvarno je wauuuuu Ludnica
His majesty Grand Duke of Shumadija and Western Pomoravlje
 
Odgovor na temu

NaGaI
Beograd

Član broj: 77295
Poruke: 70
80.93.225.*



Profil

icon Re: Spore - video preview02.03.2006. u 15:30 - pre 204 meseci
da vrisnes, je80te, ja dajem otkaz, vezujem se za infuziju i pocinjem zivot prabicara...
kad ce ovo?
You say that I have no power? Perhaps you speak truly... But you say that Dreams have no power here? Tell me... what power would hell have if those here imprisoned were not able to dream of heaven?
 
Odgovor na temu

reject
Ivan Pesic
Bgd

Član broj: 7659
Poruke: 2209
*.dial-up.volja.net.

Sajt: misc.comli.com


Profil

icon Re: Spore - video preview02.03.2006. u 21:40 - pre 204 meseci
Citat:
tosa: Daj neki link koji radi u svim delovima sveta :)

Cenzura je cudo, prijatelju. Da mi daju malo da kontrolisem informacije,
ja bi cudo od ove nase zemlje napravio. :)

Enivejz, kratko objasnjenje za one sto ne mogu da vide. Koliko sam ja
shvatio, igru pocinjes kao ameba/ameba lookalike (igras neku 2d arkadu)
da bi se vremenom upgradeovao/evoluirao u vece zivotne forme pa da bi na
kraju zidao gradove i vozila i letece tanjire (naravno, ne kao ameba,
vec kao humanoid). Znaci, ideja za medalju i 12 oskara.
Mass murder ain’t just painless,
Now we’ve made it cute.


The Church Of The Holy Transistor
 
Odgovor na temu

NastyBoy
Bojan Nastic
UK

Član broj: 12041
Poruke: 895
*.plus.com.



+4 Profil

icon Re: Spore - video preview02.03.2006. u 22:03 - pre 204 meseci
Citat:
Znaci, ideja za medalju i 12 oskara.


Ma ideja postoji josh od prvog SimCity-a na C64.

Mene vishe zanima koliko je od svega onoga zaista proceduralno.
 
Odgovor na temu

reject
Ivan Pesic
Bgd

Član broj: 7659
Poruke: 2209
*.dial-up.volja.net.

Sajt: misc.comli.com


Profil

icon Re: Spore - video preview02.03.2006. u 22:05 - pre 204 meseci
Citat:
NastyBoy: Ma ideja postoji josh od prvog SimCity-a na C64.

Jeste, ali ovako nesto jos nismo videli igrivo.
Mass murder ain’t just painless,
Now we’ve made it cute.


The Church Of The Holy Transistor
 
Odgovor na temu

Mitrović Srđan
bloodzero
Freelance
Majur //: Šabac

Član broj: 10261
Poruke: 2800
*.gromnet.net.

Sajt: freeshell-reviews.com


+4 Profil

icon Re: Spore - video preview03.03.2006. u 09:28 - pre 204 meseci
covece SMRT!

nemoguce da ovo izvedu i da bude igrivo i da valja :)
Tony Melendez:
http://video.google.com/videoplay?docid=-
3819862628517136815&q=tony+melendez

NIKADA NE UZIMATI HOSTING NA GO DADDY!


 
Odgovor na temu

Filip Strugar
Filip Strugar
Leamington Spa, UK

Član broj: 9871
Poruke: 383
*.dsl.siol.net.

Sajt: www.rebellion.co.uk


+1 Profil

icon Re: Spore - video preview03.03.2006. u 10:29 - pre 204 meseci
Citat:
aleksandrin: covece SMRT!

nemoguce da ovo izvedu i da bude igrivo i da valja :)


Pa to ce im verovatno i biti problem - ideja je super, ali koliko sam razumeo to je 5-6 razlicitih igara u jednoj, od kojih je svaka na nivou kompleksnosti arkade :)

Meni se na primer dopada onaj custom proceduralni walk, samo ko' zna koliko je to sve u stvari proceduralno, i koliko uopste utice na gameplay?
 
Odgovor na temu

speedy

Član broj: 17987
Poruke: 32
*.bg.wifi.vline.verat.net.



+1 Profil

icon Re: Spore - video preview07.03.2006. u 11:42 - pre 204 meseci
Proceduralno generisanje sveta, editor, proceduralni hod / plivanje - sve fantasticno, totalni bleeding edge. Da je hod skroz proceduralan cisto sumnjam - na videu se vidi kod 6tonogog bica kako noge prolaze jedne kroz druge dok se krece. Ali to ni najmanje ne umanjuje wow faktor, barem meni.

Steta sto nije rekao nista konkretnije (ili demonstrirao) galakticki nivo igrice, kada se svetovi igraca preplicu. Izgleda da se video prekida pre kraja prezentacije, jel neko ima mozda celu verziju (ako uopste postoji)?
 
Odgovor na temu

[es] :: GameDev - Razvoj Igara :: Spore - video preview

[ Pregleda: 3324 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.