Hmm
evo ovako ja mislim da je sve ono sto se tice same organizacije fino izvedeno .. e sad sto smo mi sabanerija pa cim je neso besplatno a mi daj daj daj to je druga stvar .
E al problem se javlja kod cilja svega onoga
meni je ono izgledalo kao da su dobili sponzorstvo i nisu znali sta ce sa njim pa napravise ono ...
mislim bukvalno su citali onaj panmflet koji smo svi dobili ... nista kreativno nisu rekli sem sto je onaj u nekih 15 minuta objasnio pojam open source-a onim dinosaurusima u sali
Jedino sto se izdvaja je onaj svedski geek ili ti nerd kako je i sam sebe/nas nazvao

))))
coek je lik i bole ga uvo
i jedino je on nesto korisno tamo rekao ...
A onaj embeded linux koji ce sluziti da snifuje podatke u providerima ili firmama necu ni da komentarisem
a tek sistem po kome ce raditi nije vredan komentara
al ipak cu reci ponesto
kao prvo
covek je poveo neku pricu kako ce sa traffic shaperom da filtrira podatke na nekom intranetu
na moje pitanje kako je to moguce .... rekose mi posel konferencije mozemo to da raspravimo ... a kad sam ja krenuo nesto da dodam iskulirase me i predjose na sledece pitanje !
a kad sam posle navatao onog lika poceo slaze neke price
kako je to neki ultra giga mega improved shaper koji ima opciju da filtrira podatke na sta sam mu ja rekao da to onda vise nije shaper
i onda je poceo da mi slaze price kako je to projekat ceo
bla bla kutijica samo za to .... da filtrira itd itd .....
i da su oni kao to nazvali tako ... tu sam mu rekao ye ye ye batali me i otisao ...