Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pomoc za autorefresh

[es] :: Web razvoj :: pomoc za autorefresh

[ Pregleda: 2420 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

evo

Član broj: 12004
Poruke: 74
80.65.93.*



Profil

icon pomoc za autorefresh25.01.2006. u 14:40 - pre 221 meseci
trebam asp stranicu (mada mislim da nije bitno kojim jezikom je pisana) osvjeziti npr. svakih 1 ili 5 min....

ehh sad je pitanje kako?

jel neko muku mucio s tim...po internetu nisam bas nasao obilje...

zahvaljujem !
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.vdial.verat.net.



+26 Profil

icon Re: pomoc za autorefresh27.01.2006. u 16:42 - pre 221 meseci
java script, radi na svakih 1min refresh ako ti treba vise povecaj broj

<script type=text/javascript>
setTimeout('document.location=document.location',60000);
</script>
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

[es] :: Web razvoj :: pomoc za autorefresh

[ Pregleda: 2420 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.