Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Iframe i kako to ugurati u blocks

[es] :: Web aplikacije :: Iframe i kako to ugurati u blocks

[ Pregleda: 2336 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

grudstar
Dragan Grujic
Pozarevac

Član broj: 77302
Poruke: 13
*.nat-pool.po.sbb.co.yu.



Profil

icon Iframe i kako to ugurati u blocks22.01.2006. u 20:15 - pre 183 meseci
U pitanju je php-nuke, trebam ovo da uguram u blok:
<iframe src='http://www.naslovi.net/plugin/' target='_parent' frameBorder='0' width='98%' scrolling='no' height='240' vspace='4'></iframe>

ali nikako ne ide! moze li to da se ubaci ili ne?????? , hvala
 
Odgovor na temu

sale83
Australia
Sydney

Član broj: 41625
Poruke: 729
*.inabox.net.



+30 Profil

icon Re: Iframe i kako to ugurati u blocks23.01.2006. u 07:05 - pre 183 meseci
Dva nacina :

Prvi :
Code:

echo"<iframe src=\'http://www.naslovi.net/plugin/\' target=\'_parent\' frameBorder=\'0\' width=\'98%\' scrolling=\'no\' height=\'240\' vspace=\'4\'></iframe>";



Drugi:
Code:

$content  =  "<iframe src=\'http://www.naslovi.net/plugin/\' target=\'_parent\' frameBorder=\'0\' width=\'98%\' scrolling=\'no\' height=\'240\' vspace=\'4\'></iframe>";



U zavisnosti mozes da uzmes jedna od ovih nacina:

Ako uzmes drugi i ako ubacujes izmedju dva reda $content .= "
Obavezno moras da imas tacku ispred znaka = primer $content .= "
Sto mozes danas ne ostavljaj za sutra!
 
Odgovor na temu

[es] :: Web aplikacije :: Iframe i kako to ugurati u blocks

[ Pregleda: 2336 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.