Ovako,vrlo slican problem,koji je danas "pukao",jer je stiglo nesto privatno i nazalost,nemogu ocitati,tocnije,dvd mi pokaze da je prazan???
Rijec je o ASUS dvd przilici,tocnije AOpenDUW1608/ARR ,16 brzinskoj sa double layer,silent tehnology,driver provider microsoft,driver date 1.7.2001,driver verzion 5.1.2535.0.
Problem od samog pocetka je ovaj:sve dvd medije bez problema przi,problem je samo u mediju traxdata,njega przi,ali kad ga sprzi,ne moze ga ocitati ni moja,niti bilo cija druga przilica,ni kucni dvd player.Medij jeste sprzen,ali se ne moze otvoriti niti pokrenuti.Bilo da je rijec o +,ili- dvd,rw..,a dok meni netko da medij merke traxdata,moja przilica ga ocitava bez ikakvih problema do unazad 1-2 mjeseca.Rijec je samo o traxdata mediju,a danas je vrhunac,nece vise da ocita ni ono sto je netko drugi sprzio,pokazuje da je dvd prazan???Nazalost,garancija istekla,przilica stara 2.g.,i od pocetka je samo taj problem,nisam reklamirao,jer sam mogao i mogu prziti i citati sve druge medije druge marke,osim traxdata,koja je sad nekako vec postala "standardna".Skidan je uredno i Firmver,rezultat-isti svaki puta,cak i kada sam osvjezavao komp,druga maticna,napajanje,kuciste...
jednostavno,ako netko je nasao rjesenje,neka javi,ili ako netko ima ovaj problem koji mislim da je "jedinstven",neka se tjesi,jer nije jedini.
pozdrav svima.
"AUTOR"