Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Specijalni znaci u flashu

[es] :: Flash :: Specijalni znaci u flashu

[ Pregleda: 1314 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
*.93.eunet.yu.



+35 Profil

icon Specijalni znaci u flashu18.01.2006. u 01:37 - pre 191 meseci
Iz php u dinamic text box stize sledece(obicna mail forma):
print "&statuser=Message envoyè .Merci...&";

Na mestu gde bi trebalo da se nalazi egzoticno e-stoji prazan kvadratic...Ima li neko resenje?Unapred hvala
Evo,imam ja!!!
system.useCodepage = true;
Ako nekom zatreba...
Moderatori,brisite slobodno!

[Ovu poruku je menjao kelja dana 18.01.2006. u 03:01 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Specijalni znaci u flashu

[ Pregleda: 1314 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.