Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pitanjce u vezi JavaScripta

[es] :: Javascript i AJAX :: pitanjce u vezi JavaScripta

[ Pregleda: 2295 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

absonic

Član broj: 66765
Poruke: 41
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.serbijamag.tk


Profil

icon pitanjce u vezi JavaScripta09.01.2006. u 17:28 - pre 193 meseci
ok, ja imam jednu scriptu koja pokayuje dnevni sadrzaj na sajtu

Code:
document.write("ovo je text koji hocu da prikazem");


sad to je tekst samo za jedan dan - kako ja da tu dodam jos nekoliko tekstova koji ce se prikazivati sutra, prekosutra?

Edit by cicika: izmenjen naslov da odgovara pitanju.

[Ovu poruku je menjala cicika dana 12.01.2006. u 13:57 GMT+1]
 
Odgovor na temu

nemnesic
nemnesic
Software Developer
Vranje Florida

Član broj: 44355
Poruke: 798
*.com
Via: [es] mailing liste



+63 Profil

icon Re: pitanjce u vezi jave09.01.2006. u 19:22 - pre 193 meseci
nije mi jasno sta pokusavas da uradis....
jel mozes malo detaljnije da objasnis svoj problem?
i kazi mi koji OS?

nn


--
Every Problem Has A Solution
 
Odgovor na temu

absonic

Član broj: 66765
Poruke: 41
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.serbijamag.tk


Profil

icon Re: pitanjce u vezi jave09.01.2006. u 21:01 - pre 193 meseci
pa ok, ja hocu da povezem dokumenat sa stranicom, ali da u tom java dokumentu napisem 10 viceva koji ce se prikazivati 10 dana. . .

sada, kako ja da odredim kada ce se koji vic ili tekst smenjivati?
 
Odgovor na temu

nemnesic
nemnesic
Software Developer
Vranje Florida

Član broj: 44355
Poruke: 798
*.dsl.mindspring.com.



+63 Profil

icon Re: pitanjce u vezi jave10.01.2006. u 06:43 - pre 193 meseci
a zasto hoces javu da koristis za ovako nesto?
jer koristis JSP ili?

ja bi to uradio sa MySql i php...
"mislite o tome"

nn
 
Odgovor na temu

tiranin
Dorćol

Član broj: 37185
Poruke: 245
..njuel-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: pitanjce u vezi jave10.01.2006. u 09:35 - pre 193 meseci
Koliko ja vidim iz prvog pitanja nije Java nego Javascript !!!
A, koliko znam Javascript, ako hoces da sve bude u javacriptu, znaci na klijentskoj strani
onda probaj nesto poput
Code:

vic = new Array(10);

vic[0] = "prvi vic";
vic[1] = "drugi vic";
.
.
.
document.write(vic[nekiIndeks]);

Svakako je bolje kada je logika na serverskj strani, znaci probaj PHP, JSP ili vec sta ti nudi provajder.

Ako moderator smatra da treba da se premesti u forum Javascript OK, sto se mene tice.
 
Odgovor na temu

absonic

Član broj: 66765
Poruke: 41
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.serbijamag.tk


Profil

icon Re: pitanjce u vezi jave10.01.2006. u 14:43 - pre 193 meseci
jeste java script, ali ja nigde ne vidim forum za to. . .
kad sam corav. . .
uradio bih u php-u, ali server ne podrzava php, tako da. . .
 
Odgovor na temu

[es] :: Javascript i AJAX :: pitanjce u vezi JavaScripta

[ Pregleda: 2295 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.