Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da izbacim enter kod bar kod citaca

[es] :: Access :: Kako da izbacim enter kod bar kod citaca

[ Pregleda: 5507 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

FilaObrenovac
marko filipovic
obrenovac

Član broj: 80478
Poruke: 89
212.200.125.*



Profil

icon Kako da izbacim enter kod bar kod citaca09.01.2006. u 01:14 - pre 191 meseci
Pozdrav svima,
Imam problem sa bar kod citacem tj ne mogu da izbacim onaj automatski enter iza procitanog koda,potrebno mi je da bar kod locira i markira artikal a ja sa tastature da mu zadam enter.Kako to da izvedem pomocu vba koda.Hvala unapred
 
Odgovor na temu

oJee

Član broj: 30849
Poruke: 66
*.dlp231.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Kako da izbacim enter kod bar kod citaca09.01.2006. u 07:54 - pre 191 meseci
Sto se barkod citaca tice nisam nesto strucan, ali koliko se ja sjecam da mozes programirati citac da ti ne ubacuje kod za novu liniju kod ocitavanja. Pogledaj uputstvo za tvoj citac.

Pozdrav.
 
Odgovor na temu

Zidar
Canada

Moderator
Član broj: 15387
Poruke: 3085
*.eqao.com.



+79 Profil

icon Re: Kako da izbacim enter kod bar kod citaca09.01.2006. u 14:10 - pre 191 meseci
oJee je u pravu. kad kupis bar kod citac, uz njega obicno dodje jedan list papira, zove se Calibration sheet. Pomocu toga se setuje citac. Ako hoces/neces ENTER na kraju, treba da skeniras odredjeni bar kod sa Calibration Sheet-a i to ce reci citacu 'od sada pa nadalje nemoj da saljes ENTER / salji ENTER na karaju citanja'

Druga opcija je da nesto muljas programiranjem, sto nije preporucljivo, lako se prave greske koje se tesko otkrivaju i tesko cemo ti pomoci u tom slucaju, ne zato sto necemo nego zato sto necemo moci.
 
Odgovor na temu

FilaObrenovac
marko filipovic
obrenovac

Član broj: 80478
Poruke: 89
212.200.125.*



Profil

icon Re: Kako da izbacim enter kod bar kod citaca09.01.2006. u 22:32 - pre 191 meseci
Hvala Drugari mnogo muka ste mi ustedeli hvala puno.Pozz
 
Odgovor na temu

FilaObrenovac
marko filipovic
obrenovac

Član broj: 80478
Poruke: 89
212.200.125.*



Profil

icon Re: Kako da izbacim enter kod bar kod citaca09.01.2006. u 22:36 - pre 191 meseci
Jos jedna stvar ono resih finaly imam jos jedno pitanje,kako da pomocu bar kod citaca postavim pokazivac na neki artikal na list boxu koji se nalazi u subformi,(bez upisivanja u tabeli ponovo)
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: Kako da izbacim enter kod bar kod citaca

[ Pregleda: 5507 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.