Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Matrice u Java appletu..

[es] :: Java :: Matrice u Java appletu..

[ Pregleda: 4496 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bloker
R. Srpska

Član broj: 79958
Poruke: 216
87.250.99.*



+3 Profil

icon Matrice u Java appletu..05.01.2006. u 10:39 - pre 180 meseci
Imam problem sa matricama u Java appletu..
Trebam da napisem program koji ce da sabira dvije matrice u appletu. U apletu treba da se pojavi polje gdje cu da unesem dimenzije matrice i ispod da se formiraju polja te matrice gdje cu da unosim vrijednosti..
Kako bih to najlakse mogao da odradim da li da koristim TextField ili TextArea ??
 
Odgovor na temu

nemnesic
nemnesic
Software Developer
Vranje Florida

Moderator
Član broj: 44355
Poruke: 798
*.com
Via: [es] mailing liste



+63 Profil

icon Re: Matrice u Java appletu..05.01.2006. u 17:06 - pre 180 meseci
>
ja bix koristio textfiels ali dinamic textfiels...sto znaci u
zavisnosti koji br upises toliko ce textfileds da se "nacrtaju"

nn

--
Every Problem Has A Solution
 
Odgovor na temu

bloker
R. Srpska

Član broj: 79958
Poruke: 216
87.250.99.*



+3 Profil

icon Re: Matrice u Java appletu..05.01.2006. u 18:38 - pre 180 meseci
tako sam i ja nesto kontao da radim, ali ne znam kako da izprogramiram da koliki unesem broj da toliko bude textfield-s.
ali na ovaj nacin bih morao da postavljam koordinate za textfield inace ce ih on razbacati po applet-u...
hm??
 
Odgovor na temu

nemnesic
nemnesic
Software Developer
Vranje Florida

Moderator
Član broj: 44355
Poruke: 798
*.com
Via: [es] mailing liste



+63 Profil

icon Re: Matrice u Java appletu..05.01.2006. u 20:59 - pre 180 meseci
pa to nije tesko...
evo ti pseudo code...

Code:

Container c = getContentPane();

c.setLayout( new FlowLayout() );
JTextField b[] = new JTextField[ 5 ];
for ( int i  = 0; i < 5; i++ )
   {
                c.add( b[ i ] );
   }


evo ovo je ideja
kazi ako radi

nemanja


--
Every Problem Has A Solution
 
Odgovor na temu

bgd2500

Član broj: 55912
Poruke: 226
82.117.193.*



+7 Profil

icon Re: Matrice u Java appletu..09.01.2006. u 12:50 - pre 180 meseci
Za matricu je najpodesniji GridLayout.
 
Odgovor na temu

nemnesic
nemnesic
Software Developer
Vranje Florida

Moderator
Član broj: 44355
Poruke: 798
*.dsl.mindspring.com.



+63 Profil

icon Re: Matrice u Java appletu..10.01.2006. u 06:43 - pre 179 meseci
slazem se...grid...

nn
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: Matrice u Java appletu..

[ Pregleda: 4496 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.