Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

C# DataGridView Problem

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: C# DataGridView Problem

[ Pregleda: 2949 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

_Doctor_
Beograd

Član broj: 68915
Poruke: 12
*.gw.tehnicom.net.



Profil

icon C# DataGridView Problem02.01.2006. u 11:06 - pre 193 meseci
Ljudi pomagajte !!! Imam verovatno glup problem ali stvarno ne znam kako da ga reshim.
Problem je sledcci: kako da posle promene tabele u BindingSource-u (.DataMemeber) osvezzim prikaz u DataGridView-u. Stvarno mi ide na zzivce sve sam probao ali nishta, kao da se vrtim u krug. HELP !!!!!
Svet je pun budala koje misle da je svet pun budala !
 
Odgovor na temu

vekica
Veroljub Zmijanac
beograd

Član broj: 29640
Poruke: 128
*.dialup.sezampro.yu.

ICQ: 330192115
Sajt: www.veroljub.blogspot.com


Profil

icon Re: C# DataGridView Problem02.01.2006. u 16:08 - pre 193 meseci
uvek mozes da postavis = new DataGrid() i spojis ga sa DataSource i onda ce da radi
 
Odgovor na temu

_Doctor_
Beograd

Član broj: 68915
Poruke: 12
*.gw.tehnicom.net.



Profil

icon Re: C# DataGridView Problem02.01.2006. u 16:37 - pre 193 meseci
Uh ala sam se namuchio da bi dosaho do reshenja. U pitanju je bilo sledecce setovanje
Code:
 this.dataGridView1.AutoGenerateColumns = true; 
i sve radi kao podmazano !!! /* Bash me chudi da ovo nije po default-u setovano ?????? No dobro.*/

@Veki hvala na ideji.
Svet je pun budala koje misle da je svet pun budala !
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: C# DataGridView Problem

[ Pregleda: 2949 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.