Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

flash player i sadrzaj?????

[es] :: Flash :: flash player i sadrzaj?????

[ Pregleda: 3045 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dados.p

Član broj: 66376
Poruke: 616
212.62.51.*

Sajt: medkaolek.com


+14 Profil

icon flash player i sadrzaj?????24.12.2005. u 14:32 - pre 188 meseci
kako flash sadrzaj radi i preko kog programa ga gledam.Da li se flash sadrzaj mora skinuti sa interneta da bi se pogledao, i moze li da se gleda ako sam na ofline a nije skinut sa interneta i koji program to radi??
 
Odgovor na temu

Boki DX-11

Član broj: 52138
Poruke: 227
213.137.102.*



Profil

icon Re: flash player i sadrzaj?????24.12.2005. u 19:27 - pre 188 meseci
Preko Internet browser-a Flash animacije gledas uz pomoc plugin-a...Da bi se bilo koja animacija mogla pogledati na NET-u, ona se sama skida na tvoj komp, i stavlja u folder zavisno od browser-a. Na primer, kod Opere je to na lokaciji C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4...

Da bi animacije gledao izvan web browser-a (u offline modu), neophodan ti je Flash Player...Trenutno aktuelna verzija je 8, a mozes je preuzeti sa Macromedijunog sajta, tj. sa ove adrese [url]http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash[/url]

pozz
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: flash player i sadrzaj?????

[ Pregleda: 3045 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.