Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa dinamičkim dodavanjem slika

[es] :: .NET :: Problem sa dinamičkim dodavanjem slika

[ Pregleda: 3711 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Wlada

Član broj: 14344
Poruke: 171
212.200.27.*



Profil

icon Problem sa dinamičkim dodavanjem slika02.12.2005. u 12:07 - pre 193 meseci
Hteo bih da kada kliknem na dugme da mi se prikže određeni broj slika. Problem je u tome što mi se te slike ne prikazuju.

Code:


string folder = (System.Environment.GetFolderPath
(System.Environment.SpecialFolder.Personal)
+ @"\slike\" + pom + ".gif");

for(int i = 0; i<brSlika; i++)
{
  PictureBox p = new PictureBox();
  lista.Add(p);
  ((PictureBox)lista[i]).Top = 150;
  ((PictureBox)lista[i]).Left = 150*(i+1);
  ((PictureBox)lista[i]).Width = 100;
  ((PictureBox)lista[i]).Height = 100;
  ((PictureBox)lista[i]).Image = Image.FromFile(folder);
}


((PictureBox)lista[i]).Visible = true;


Pri kompajliranju ne dobijam grešku, a logički ne mogu da je vidim. Pomagajte ljudi.

//Wlada:Ispravka grešaka pri kucanju

[Ovu poruku je menjao Wlada dana 02.12.2005. u 13:14 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Wlada

Član broj: 14344
Poruke: 171
212.200.27.*



Profil

icon Re: Problem sa dinamičkim dodavanjem slika02.12.2005. u 18:46 - pre 193 meseci
Eto, celo prepodne tražim rešenje i onda sasvim slučajno naletim na njega.
Trebalo je da dodam i ovu liniju koda:

Code:

this.Controls.Add((PictureBox)lista[i]);

 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Problem sa dinamičkim dodavanjem slika

[ Pregleda: 3711 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.