Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pocetnicki problem DataTable

[es] :: .NET :: Pocetnicki problem DataTable

[ Pregleda: 1799 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

prolecee
Kragujevac

Član broj: 76242
Poruke: 1
*.kg.sbb.co.yu.



Profil

icon Pocetnicki problem DataTable01.12.2005. u 18:17 - pre 194 meseci
Pozdrav svima.
Imam jedno pocetnicko pitanje, za koje nikako da nadjem odgovor. Sigurna sam da negde postoji odgovor, ali nikako da ga nadjem.Ovako:
U okviru jedne C# Win app imam 2 cs file-a (Form1.cs i Class.cs), gde je u okviru drugog file-a stavljena puna funkcionalnost programa, dok je u okviru Form1 svedeno samo na interfejs.
Inace u interfejsu imam jedan DataGrid kome DataSource treba da bude DataTable ili DataSet(nebitno u ovom trenutku). A sada kako to sve definisati kada se DataTable nalazi u jednom file-u i nemoguce je napisati
Code:
dataGrid1.DataSource = imetabele;

Kod jednostavih konstanti i promenjiva sam to resila koristeci ih kao properties (get set), ali kako to uraditi sa tabelom?
Unapred hvala!
 
Odgovor na temu

Fedya
Fedor Hajdu
Solution Architect
Emaratech
Dubai, UAE

Član broj: 28246
Poruke: 790
*.leased.neobee.net.

Jabber: fedya@elitesecurity.org
Sajt: devtechgroup.com


+34 Profil

icon Re: Pocetnicki problem DataTable02.12.2005. u 06:54 - pre 194 meseci
Prvo sto mi pada na pamet je da u Form1.cs napravis javni metod koji prima DataSet kao parametar i sadrzi samo liniju koja binduje data set u grid.
Every hamster has his day.
 
Odgovor na temu

ivan74
Beogad

Član broj: 59230
Poruke: 80
212.200.146.*



Profil

icon Re: Pocetnicki problem DataTable02.12.2005. u 08:27 - pre 194 meseci
Da to je i meni prvo palo na pamet pa sam tako i uradio i radilo je sasvim OK.

Da li postoji neko bolje resenje?
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Pocetnicki problem DataTable

[ Pregleda: 1799 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.