Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

system() u C# kako?

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: system() u C# kako?

[ Pregleda: 1982 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Goran Rakić
Beograd

Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon system() u C# kako?03.10.2002. u 17:20 - pre 210 meseci
Evo napravio sam neki mali prog. za slanje poruka preko mreze, samo mi treba jos kako da aktiviram "net send "+kompjuter+" "+poruka iz moje aplikacije. U C++-u radi system(), ali ovde ne mogu da nadjem tu funkciju.
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
..ndg-pm4-1.dialup.nethere.net



+6 Profil

icon Re: system() u C# kako?03.10.2002. u 17:59 - pre 210 meseci
System.Diagnostics.Process.Start(imeAplikacije, argumentiKomandneLinije);

Poz.
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: system() u C# kako?03.10.2002. u 19:50 - pre 210 meseci
hvala
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: system() u C# kako?

[ Pregleda: 1982 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.