Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem so query

[es] :: Baze podataka :: Problem so query

[ Pregleda: 3435 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

magaremagaresko
Aleksandar Stojanovski

Član broj: 74039
Poruke: 7
62.162.194.*



Profil

icon Problem so query12.11.2005. u 00:07 - pre 179 meseci
Imam databaza DB4 so kolona naslovena kako "DATE" Type:Date. Koga sakam vo Visual c++ da ja otvoram so Query " select DATE from baza ", mi javuva error:" Invalid use of keyword DATE". Vo ovoj slucaj DATE kolonata mi ja gleda kako klucen zbor, ke moze li nekako voopsto da go nasocam querito da mi ja otvori kolonata DATE.
 
Odgovor na temu

ismilovic
Ivan Smilović
Istra

Član broj: 63197
Poruke: 86
*.hr
Via: [es] mailing liste



Profil

icon Re: Problem so query13.11.2005. u 19:34 - pre 179 meseci
A da probaš sa
"SELECT DATE FROM 'Tabla.dbf'"
 
Odgovor na temu

Nikola Radojicic
Impol Seval AD Sevojno
Uzice

Član broj: 65384
Poruke: 32
195.178.56.*



Profil

icon Re: Problem so query14.11.2005. u 06:28 - pre 179 meseci
Pretpostavljam da je DATE rezervisana rec i da se ne moze koristiti za imenovanje podataka. Promeni ime tog podatka u npr. DATUM i trebalo bi posle da sve radi, analogijom promeni naredbe u upitu.
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
194.247.222.*

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: Problem so query14.11.2005. u 06:58 - pre 179 meseci
Takođe od pomoći može da bude postavljanje reči u odgovarajuće navodnike kako bi dbms znao da nije u pitanju ključna reč.
 
Odgovor na temu

magaremagaresko
Aleksandar Stojanovski

Član broj: 74039
Poruke: 7
62.162.194.*



Profil

icon Re: Problem so query14.11.2005. u 16:12 - pre 179 meseci
Prirodata na zadacata mi nalozuva da ne smeam da ja promenam kolonata DATE. Taka da moram da najdam solucija da ja progledam kolonata DATE.
 
Odgovor na temu

magaremagaresko
Aleksandar Stojanovski

Član broj: 74039
Poruke: 7
62.162.194.*



Profil

icon Re: Problem so query14.11.2005. u 16:14 - pre 179 meseci
Moze da prasam zosto prasanjevo od forum "Baze Podatke " mi e prefrlen vo Cekaonica
 
Odgovor na temu

magaremagaresko
Aleksandar Stojanovski

Član broj: 74039
Poruke: 7
62.162.199.*



Profil

icon Re: Problem so query16.11.2005. u 15:36 - pre 179 meseci
Problemot so Query-to e resen "select Table."DATE" from Table". Vaka ja otvara.
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: Problem so query13.12.2005. u 18:34 - pre 178 meseci
Citat:
magaremagaresko: Moze da prasam zosto prasanjevo od forum "Baze Podatke " mi e prefrlen vo Cekaonica

Ne znam, i ja se pitam - zašto je prebačeno ?
 
Odgovor na temu

[es] :: Baze podataka :: Problem so query

[ Pregleda: 3435 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.