Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pitanje u vezi CreateProcess

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Pitanje u vezi CreateProcess

[ Pregleda: 1817 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

to3a

Član broj: 72527
Poruke: 6
212.200.125.*



Profil

icon Pitanje u vezi CreateProcess11.11.2005. u 11:26 - pre 189 meseci
Dakle, imam neki prastari dos program (kulturno puisan u C-u), koji kao rezultat izbacuje neke fajlove koje treba graficki da prikazem. Dakle taj stari dos program (cudnog li imena zove se ppp), startujem sa cuvenom funkcijiom CreateProces a po zavrsetku pokupim fajlove parsujem i kreiram grafike. Sve to lepo radi ali hocu da dos program PPP, kada se startuje bude u full screen modu. E, kako to da izvedem?

pozdrav, To3a!
 
Odgovor na temu

anon68680

Član broj: 68680
Poruke: 528
*.ptt.yu.



+14 Profil

icon Re: Pitanje u vezi CreateProcess11.11.2005. u 22:32 - pre 189 meseci
mozda probas sa WinExec() pa da mu dodas -fullscreen argument
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Pitanje u vezi CreateProcess

[ Pregleda: 1817 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.