Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pitanje u vezi CreateProcess

[es] :: C/C++ programiranje :: Pitanje u vezi CreateProcess

[ Pregleda: 1704 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

to3a

Član broj: 72527
Poruke: 6
212.200.125.*



Profil

icon Pitanje u vezi CreateProcess10.11.2005. u 20:16 - pre 189 meseci
Dakle, imam neki prastari dos program (kulturno puisan u C-u), koji kao rezultat izbacuje neke fajlove koje treba graficki da prikazem. Dakle taj stari dos program (cudnog li imena zove se ppp), startujem sa cuvenom funkcijiom CreateProces a po zavrsetku pokupim fajlove parsujem i kreiram grafike. Sve to lepo radi ali hocu da dos program PPP, kada se startuje bude u full screen modu. E, kako to da izvedem?

pozdrav, To3a!
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Pitanje u vezi CreateProcess

[ Pregleda: 1704 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.