Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Podaci o fajlu

[es] :: Visual Basic 6 :: Podaci o fajlu

[ Pregleda: 3838 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

markoub
Marko Milosevic
Ub

Član broj: 5369
Poruke: 87
*.ptt.yu

ICQ: 137081567
Sajt: markoub.myboard.info


Profil

icon Podaci o fajlu28.09.2002. u 17:02 - pre 231 meseci
Kako da dobijem podatke o nekom mp3 fajlu? Ne mislim na citanje ID3Tag-a vec na velicinu fajla i duzinu trajanja pesme? Preko Mediaplayera sam uspeo da dobijem duzinu trajanja ali u nekom kretenskom formatu: 191.4329.423... Kako da ga pretvorim u citljiv i koja mi je odgovarajuci tip podatka (Date?) i kako da ga koristim.
Hvala
Bolje zivjeti sto godina u bogatstvu, nego dvije u siromastvu!
 
Odgovor na temu

Krsta
Krstić Dejan
Programer & Web Developer
Kruševac

Član broj: 2461
Poruke: 307
*.ptt.yu

Sajt: www.atec.rs


+15 Profil

icon Re: Podaci o fajlu11.10.2002. u 19:46 - pre 230 meseci
Probaj ovo
minu = (Val(M1.Duration)) \ 60
seku = (Val(M1.Duration)) Mod 60
lblMinut.Caption = Format(minu, "00")
lblSekund.Caption = Format(seku, "00")
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: Podaci o fajlu12.10.2002. u 05:58 - pre 230 meseci
Pogledaj drugu temu u ovom forumu:
http://www.elitesecurity.org/tema/13177
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Podaci o fajlu

[ Pregleda: 3838 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.