Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

sql i formati.........................................................

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: sql i formati.........................................................

[ Pregleda: 1746 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

enes omeragic

Član broj: 45562
Poruke: 70
*.dialup.sezampro.yu.



Profil

icon sql i formati.........................................................31.10.2005. u 08:04 - pre 194 meseci
Molim za pomoc...Imam dve kolone u tabeli (paradox7) sa vremenom u formatu 00:00:00.Trebao bih da izracunam razliku (kolona2 - kolona1) i da rezultat takodjer dobijem u istom formatu 00:00:00 ili celi broj minuta
 
Odgovor na temu

obucina

Član broj: 38191
Poruke: 723

Jabber: obucina


+7 Profil

icon Re: sql i formati.........................................................31.10.2005. u 13:37 - pre 194 meseci
Uzmi apsolutnu vrednost razlike i interpretiraj je kao vreme.
Napravi CalculatedField tipa Time, i u OnCalcField racunaj
CalcField.Value = Abs(kolona2 - kolona1);
Calculated polja usporavaju rad.
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: sql i formati.........................................................

[ Pregleda: 1746 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.