Cyman Kipar
Član broj: 31626 Poruke: 172 *.spidernet.net.
|
Auh narode otisli smo predaleko. Ispada da se neko kao "argumentovano" zakacio sa SP2 a drugi "kao" pokusavaju da opovrgnu nepostojece "argumente". O cemu mi to? Ne postoje nikakvi argumenti niti kontraargumenti. Ovde postoji samo SITUACIJA. I trazi se resenje za istu. Nemojte od SITUACIJE da pravite TACKU FILOZOFIJE. Ne vodi nikuda.
Situacija je vec mnogo puta vidjena po belom svetu.
Jednostavno, SP2, i u slucaju mog drugara (novi Dell Inspiron 9300) ne vidi neke perferne (ali VAZNE) uredjaje. Pljunuo je 1400 E i dobio SITUACIJU. On bi sa svoje tacke gledista bio najkompetentniji da "filozofira" (po principu - platio pa klatio), i da "oplete" i po Windowsu, SP2, Gates-u, itd, itd... ali NE, daleko od toga. Zelja je samo da se dobije pravi savet, lek za boljku, resenje za SITUACIJU.
Ono sto bi moralo da bude jos jednostavnije, jeste da razumemo njegovo nezadovoljstvo sto je dobro platio za novu, ali ne bas najupotrebljiviju (u njegovom slucaju) masinu. Bar u ovom trenutku. Nije to 100-150 E pa da kazes "odem u kafanu pa s***em i vise". Cini mi se da 1400 E bole svakoga ko bi se nasao u njegovoj kozi. Zamisli, das te pare, stavis nov laptop ispred sebe, bodes kablovima k'o lud u neki od ponudjenih ulaza, ali jednostavno tvoja dig.kamera, mobilni tel Sony w800, pa i USB bluetooth se ne vide. Pa zar sve ovo nije dovoljno za necije nazadovoljstvo?? Zar se ne bi osecao kao da ti rastu usi i sebi licis na upreznu domacu zivotinju poznatu po "mudrosti i pameti".
NIKO ovde ne hvali ili ti kudi SP2, NIKO ovde ne misli da se B.Gates za****va, vec se ovde radi o jednoj sasvim drugoj temi. Kako napraviti da Dell Inspiron 9300 sa win XP pro SP2 proradi kako je i zamisljeno od strane druga B.Gatesa.
Moje pitanje/izlet na ovaj forum jeste zelja da mu se pomogne. Da sam imam resenje, ovaj post/tema ne bi postojali.
|