Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da mi učita Java skriptu?

[es] :: Javascript i AJAX :: Kako da mi učita Java skriptu?

[ Pregleda: 2795 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

WEBer-ac
Računala, Izrada Web stranica,
programiranje, dizajn
Slav. Brod, Hrvatska

Član broj: 67380
Poruke: 44
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Kako da mi učita Java skriptu?17.09.2005. u 10:58 - pre 176 meseci
Napravim novi file (prazan ,da mi skripta ne bude na glavnoj stranici index.html, jer je velika) kopiram skriptu u file i sačuvam pod Script.js.
U index.html (tj.glavnu str.) ubacim
Code:

<SCRIPT language=JavaScript src="Script.js"></SCRIPT>

No neučita mi skriptu tj. neradi to što treba raditi. Skripte valjaju sigurno jer kad skriptu ubacim cijelu u index.html u </head> radi, a ovako neće i neće.

Skriptu sam cijlu u novom fileu napravio tako da ide

Code:

<SCRIPT language=JavaScript>
SKRIPTA CIJELA
</Script>


Nema ništa drugo na toj stranici, samo čista skripta (bez head, body.....)

U čemu je problem?
Šta nevalja?
Ubacio sam kod između <head> i </head>, da mi neko neodgovori da provjerim to.
WEBer-ac
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: Kako da mi učita Java skriptu?17.09.2005. u 11:08 - pre 176 meseci
Ne trebaju ti tagovi u .js fajlu.
 
Odgovor na temu

antix

Član broj: 8388
Poruke: 265
*.pat-pool.nsad.sbb.co.yu.

Jabber: antix@elitesecurity.org


Profil

icon Re: Kako da mi učita Java skriptu?17.09.2005. u 11:22 - pre 176 meseci
ovakve greške možeš da otkriješ lako u firefox-u (ako koristiš isti). Imaš JavaScript console i tu ti da neke detalje o greškama

pozdrav...
 
Odgovor na temu

[es] :: Javascript i AJAX :: Kako da mi učita Java skriptu?

[ Pregleda: 2795 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.