Tražio sam ovih dana TV karticu ovde kod mene u BL gdje ponuda nije velika kao u BG. Tražio sam Leadtek TV200 XP RM jer mi ona cjenovno odgovara (oko 30 eura), ali ako firme imaju Leadtek onda imaju Expert koji je bio nekih 58 eura do uvođenja PDV-a a sada je vjerovatno (nešto) preko 60 eura.
U HGpsotu koji ima prodajno mjesto u BL imaju neku
V-Gear Cyclone 10-bit high definition TV Card (10-BIT Gigacolor TV tuner Card with FM), za koju oni kažu da je dosta dobra. Ona je 37 eura, ima FM (koji mi doduše ne treba), ima daljinski, teletekst. Ali ne znam kakva je!!! Na forumima i inače na internetu nisam pronašao nešto mnogo o njoj, gotovo ništa nisam našao, jedino sam je našao na zvaničnom sajtu, evo ovde
http://www.vgear.com/products/list.asp?ProdID=AMVG1-003-041
Ona (Cyclone) je po specifikacijama nešto kao Leadtek Expert, 10 bitni dekoder, ima FM, teletekst, daljinski, ali je Leadtek Expert 25 eura skuplji, i o njemu sam čuo samo sve najbolje, pa sad ne znam šta da radim.
Zna li neko bilo šta o ovoj Cyclone pa da mi može bar nešto reći? Interesuje me realan rad (kvalitet slike, softvera, daljinskog, teleteksta i ostalo) a ne hvalospjevi prodavaca i zvaničnog sajta.
Bio bih zahvalan na brzim odgovorima jer mi kartica već treba a ne znam šta da radim, a ne bih da se zeznem.