Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Imena fajlova u Combo Box

[es] :: .NET :: Imena fajlova u Combo Box

[ Pregleda: 2512 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gorann
Goran nastic
Beograd

Član broj: 15241
Poruke: 88
195.178.35.*



Profil

icon Imena fajlova u Combo Box22.08.2005. u 08:21 - pre 195 meseci
Radim aplikaciju u ASP netu (C#) i zeleo bih da procitam imena svih fajlova iz odredjenog direktorijuma sa odgovarajucom ekstenzijom (npr .jpg) i smestim ih u Combo Box kontrolu (dropdownlist) na formi. Any examples?

hvala gorann
gnastic
 
Odgovor na temu

dusty
Predrag Glumac
Zemun, Srbija

Član broj: 15383
Poruke: 549
*.fiberop.matgnet.com.

Sajt: www.mika.rs


+6 Profil

icon Re: Imena fajlova u Combo Box22.08.2005. u 08:49 - pre 195 meseci
Citat:
Any examples


Net ih je pun Pogledaj malo FileInfo i DirectoryInfo klase, videces da je smeshno uraditi navedeno.
America national sport is called baseballs. It very similar to our sport, shurik, where we take dogs, shoot them in a field and then have a party.
 
Odgovor na temu

gorann
Goran nastic
Beograd

Član broj: 15241
Poruke: 88
195.178.35.*



Profil

icon Re: Imena fajlova u Combo Box22.08.2005. u 11:36 - pre 195 meseci
Da, nasao sam na netu kod i on izgleda ovako:


DirectoryInfo di = new DirectoryInfo("c:\\images");

// Kreiraj niz sa imenima fajlova

FileInfo[] fiArr = di.GetFiles();


// Smesti spisak fajlova u Combo kontrolu

foreach (FileInfo f in fiArr)
this.ddlfileinfo.Items.Add(f.Name.ToString());

pozdrav gorann
gnastic
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Imena fajlova u Combo Box

[ Pregleda: 2512 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.