Nikad nisam radio sa redirect-om tako da nisam siguran ni da li se ovo moze izvesti ali mi se dopala ideja. Da li je moguce uraditi nesto kao stampanje linka koji ce odvesi do neke stranice (2.) a onda se automatski redirektovati (na 3.), recimo posle 2-3 sekunde? ali kod za redirekcija sa 2. stranice mora biti smesten na strani 1.
Neka ideja?
npr javascript
da iz prvog prozora doslovce napraviš drugi koji vodi u treći??
a čemu dvije redirekcije uostalom možda da se malo bolje ppojasni u čemu je gforma mislim zbog čega to treba poslužiti
@ Oliver
Pa rekao sam da se na drugoj stranici ne moze nalaziti kod zato sto druga stranica nije moja
Svidela mi se ideja za Pay Per Click, posto svi znamo koliko njih stvarno klikcu na banere i tako donose neku zaradu sajtu (malo!), tako da sam razmisljao da uradim neku foru, recimo da ubacim banere poznatih sajtova na koje bi ljud mozda i zeleli da odu (recimo google, es, kragujevaconline, bestof.co.yu, benchmark...) a u stvari ti linkovi da ih odvedu na stranicu koja ce mom sajtu doneti zaradu, a zatim odmah da se redirektuju na pravi sajt koji je baner reklamirao... Da li bi ovo mozda bilo moguce? Ja to ne bih znao da iskucam pa sam pitao da nema neko tako nesto ili mozda zna kako bih to trebao uraditi, pa da me uputi (makar link ka manualu)
Soooper, evo još bolji predlog - svaki živi link na sajtu umotaj u tu foru, kako eksterni tako i interni, nabraćeš se kinte samo tako... samo da ti neko ovde kaže kako da to izvedeš.
ili da napraviš redirect na drugoj stranici i includuješ ovu treću a redirect naravno opet do tebe... samo mislim da to nemože biti validno riješenje...