Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

btrieve serversko vreme - pitanje

[es] :: C/C++ programiranje :: btrieve serversko vreme - pitanje

[ Pregleda: 2145 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bejbika
bg

Član broj: 48434
Poruke: 7
*.yubc.net.



Profil

icon btrieve serversko vreme - pitanje25.07.2005. u 15:01 - pre 206 meseci
Aplikacija je pisana u C++ nad Btrieve Pervasive bazom podataka u Client/Server arhitekturi. Veza izmedju klijenata i servera se zasniva preko interneta.

Da li postoji nacin da se pri upisu u bazu podataka uzima iskljucivo serversko vreme (gde se baza nalazi)?
Na primer: neka funkcija tipa GetServerKernelTime() ili nesto slicno.
Za sada se pri upisu uzima lokalno klijentsko vreme, sto nije dobro jer klijenti nisu sinhronizovani.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: btrieve serversko vreme - pitanje

[ Pregleda: 2145 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.