Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pitanje u vezi Bookmark

[es] :: Web razvoj :: Pitanje u vezi Bookmark

[ Pregleda: 1647 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

apex
kikinda

Član broj: 31144
Poruke: 918
82.208.201.*

Sajt: www.polovni-delovi.com


+1 Profil

icon Pitanje u vezi Bookmark21.07.2005. u 02:40 - pre 199 meseci
da li pomocu Meta refresha mogu da sprecim korisnika da ne ostaje ulogovan na stranici ukoliko on sacuva stranicu u bookmarks?
http://www.polovni-delovi.com - Najveći portal polovnih delova za sve tipove vozila
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.vdial.verat.net.



+256 Profil

icon Re: Pitanje u vezi Bookmark21.07.2005. u 09:40 - pre 199 meseci
Meta refresh, logovanje, bookmark??? Kakve to ima veze jedno sa drugim....????
Ako ti na toj stranici proveravas da li je ulogovan, KAKO to radis? NIje valjda da mu u cookie stavis da je ulogovan?

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

Pharos
Pančevo

Član broj: 20664
Poruke: 1029
194.106.171.*



+2 Profil

icon Re: Pitanje u vezi Bookmark22.07.2005. u 11:26 - pre 199 meseci
Možda radi sa $_POST :) mada bi tada odgovor bio ne.
Moraš reći kako proveravaš da li je korisnik ulogovan.
pOz
77 77 77 2E 65 73 6E 69 70 73 2E 63 6F 6D
 
Odgovor na temu

[es] :: Web razvoj :: Pitanje u vezi Bookmark

[ Pregleda: 1647 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.