Kopiram ovde neke citate posto ljde mrzi da ppisu na dva foruma (razumljivo)
stefan123:
Ako bas hoces trosistemac ne znam sta bih ti preporucio sem
AHX1620 - bas
SBK1320 -srednji
DT20 - visoki
Ako bi htjeo dvosistemac tu vec ima vise mogucnosti i bolje bi zvucali .Svakako ti je soba mala.Zasto hoces trosistemac?
Ja:
Cini mi se da si heavy protivnik papira ili si nalozen na kevlar ???
Meni ova druga kombinacija bas deluje dobro i napominjem ispada 2650 za obe!!!
Pogresno si me shvatio - ne mora trosostemac po svaku cenu.
Hocu trosistemac zato sto mrzim da na istom zvucniku (wooferu) imam opseg
do 4000 - smara me to - hteo bih bas da imam cist bas izdvojen - ma ja znam na sta mislim Kod trosistemca je bas rasterecen od srednjih tonova i dobija se (po meni) lepsi bas - to je to
Reci mi par tvojih predloga za dvosistemce ali nemoj da ih citas iz onog "hangfalepito_sal_hu" kataloga - to imam
Znaci pazi na 4ohma sem za visokotonac i brate mnogo si navalio na kevlar sta fali papiru.
Imam jedan mali woofer 100mm kinyo - nije nesto ali bas mi se cuje bolje od samsungove mini linije - znam da nije neko poredjenje ali mini linija ima zvucnike dvosistemce 12mm bas (kevlar) i neki blagi uzas od visokotonaca
Ja sam najverovatnije vec odlucio za kombinaciju 2 ali hocu da cujem sve predloge - znace mi posto ja i ucim - necu samo da napravim sebi nego bi se i bavio time mozda (kad budem imao svoju paru)
Ponavljam OBRAZLOZI mi zasto ne BC serija mozda znas nesto sto ja ne znam
A bre cu krepa pored tvoji odgovora - vidi se da si crnogorac - mnogo si tvrdoglav bez uvrede - salim se.
Cujemo se!
Dont just die, die trying!