Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

multipart/form-data + c# :)

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: multipart/form-data + c# :)

[ Pregleda: 1935 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nixa

Član broj: 847
Poruke: 34
*.adsl.net.t-com.hr.

ICQ: 56927693


Profil

icon multipart/form-data + c# :)12.07.2005. u 17:27 - pre 185 meseci
zanima me da li netko ima ideju kako da rijesim sljedeci problem ....

imam jednu stranicu na serveru koja sadrzi sljedeci kod ... e sad zanima me na koji bi nacin mogao u c# izvesti da izaberem neki file na racunalu i nakon toga posaljem zahtjev http serveru i lijepo spremim negdje u buffer ono sto mi server vrati i lijepo to baciti onda u neki txt box i popuniti formu rezultatom ...

any ideas ?! :)

<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="checkfile">
<p>
<label title="Choose a Local File to Upload and Check" for="uploaded_file">Local File:
<input type="file" id="uploaded_file" name="uploaded_file" size="30" /></label>
<label title="Submit file for validation"><input type="submit" value="Check"/></label>
</p>
</form>
 
Odgovor na temu

nixa

Član broj: 847
Poruke: 34
*.adsl.net.t-com.hr.

ICQ: 56927693


Profil

icon Re: multipart/form-data + c# :)13.07.2005. u 23:42 - pre 185 meseci
uspio sam napraviti popunjavanje obicne forme i prosljedjivanje php skripti, ali jos nisam uspio napraviti automatsko uploadanje file-a, ali mislim da cu uspijeti ...
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: multipart/form-data + c# :)

[ Pregleda: 1935 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.