ja planiram da uzmem sony DSC-W12 ali ga ne mogu naci sad trenutno,pa mi treba kartica za njega ali hocu da uzmem karticu od 1 giga pa se zato raspitujem sta i kako
ja planiram da uzmem sony DSC-W12 ali ga ne mogu naci sad trenutno,pa mi treba kartica za njega ali hocu da uzmem karticu od 1 giga pa se zato raspitujem sta i kako
Za W12 ti je potrebna M.Stick Pro Magic Gate, znaci ne DUO koju mozes da koristi uz adapter ali nedobijas nista time samo sporiji rad.
kapiram,uzeo sam aparta danas i saznao da idu samo memory stick pro kartice,e sad,koju da uzmem sony ili recimo taj sandisc,i ako su bolje sandisc koju od te dve da uzmem.SanDisk Memory Stick Pro 1024MB Blue Label (SDMSV-1024) ili Sony Magic Gate Memory Stick PRO 1024MB (MSX-1GS),ove ostale su mi vec preskupe a razlika izmedju ove dve je nekih 6 eura.koja je brza i bolja,vazno mi je i zbog snimanja filmica.
Skoro sam kupio Sony DSCW50S. Posto podrzava Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo i Memory Stick PRO Duo (High Speed) jel moze neki savet koju karticu je najbolje da uzmem i kojeg proizvodjaca. Nasao sam SanDisk MS Pro Duo 1GB koji kosta 28evra. Cena je extra ali mi je sumnjivo jer kartice tog kapaciteta ostalih proizvodjaca su najmanje 15 evra skuplje.Hvala.