Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

graf preko liste

[es] :: C/C++ programiranje :: graf preko liste

[ Pregleda: 2161 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vladimir003
puno ime
tu negde

Član broj: 61109
Poruke: 7
*.rcub.bg.ac.yu.

Sajt: koji sajt?


Profil

icon graf preko liste24.06.2005. u 13:20 - pre 227 meseci
dakle potrebno je da napisem neki seminarski u kojem se koriste liste za realizaciju grafa. to moze jednostavno da se uradi preko matrica ali ja MORAM bas listama i pointerima.
ako neko ima nesto radjeno na ovaj nacin neka objavi. takodje treba sam da smislim i problem koji cu da resavam sa tako konstruisanim grafom.( nesto tipa: nalazenje najkraceg puta izmedju cvora A i B , gde je cvor A taj i taj a cvor B taj i taj) opet, ako imate neki ( reseni :) ) problem slican ovom, objavite
hvala
 
Odgovor na temu

zvrba
The Lord of Chaos

Član broj: 31716
Poruke: 105
*.uio.no.



Profil

icon Re: graf preko liste25.06.2005. u 07:16 - pre 227 meseci
Na http://www.core-dump.com.hr/index.pl?node_id=350 imas skriptu gdje je objasnjeno i vise od grafova :) A ima i medju TOP temama nekoliko dugackih postova u "Art of Programming": http://www.elitesecurity.org/t...lgoritama-i-struktura-podataka
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: graf preko liste

[ Pregleda: 2161 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.