Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

$$$$ ADO .net problem sa DataGridom $$$$

[es] :: .NET :: $$$$ ADO .net problem sa DataGridom $$$$

[ Pregleda: 2203 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

memphis
Vladimir Mihailovic
NaviPartner
Bgd

Član broj: 15378
Poruke: 94
*.vdial.verat.net.

Sajt: www.3dfurniture.net


Profil

icon $$$$ ADO .net problem sa DataGridom $$$$17.06.2005. u 00:10 - pre 200 meseci
Ovako, problem je u sledecem: klikom na neko dugme mi se popunjava DataGrid sa nekim podacima. Recimo da upit ne vraca ni jedan podatak iz baze i datagrid mi ostaje prazan. Kako da ubacim neki message box koji ce obavestiti korisnika da nema podataka?!?
Pozdrav i unapred hvala.
Vlada :-)
 
Odgovor na temu

mikea

Član broj: 61015
Poruke: 2
195.252.85.*



Profil

icon Re: $$$$ ADO .net problem sa DataGridom $$$$17.06.2005. u 07:16 - pre 200 meseci
Code:

DataSet dsPodaci = MetodaKojaTiVracaPodatke();

if (dsPodaci.Tables[0].Rows.Count < 1)
{
    MessageBox.Show("Nemas podataka buraz...");
    return;
}

// else nastavi normalno



A ako je rec o ASP.NETu:

Code:

DataSet dsPodaci = MetodaKojaTiVracaPodatke();

if (dsPodaci.Tables[0].Rows.Count < 1)
{
    Page.RegisterStartupScript("<script language=javascript>alert('Nemas podataka buraz...');</script>");
    return;
}

// else nastavi normalno


I tako...
 
Odgovor na temu

memphis
Vladimir Mihailovic
NaviPartner
Bgd

Član broj: 15378
Poruke: 94
*.vdial.verat.net.

Sajt: www.3dfurniture.net


Profil

icon Re: $$$$ ADO .net problem sa DataGridom $$$$17.06.2005. u 15:45 - pre 200 meseci
Super, care. RADI!!! Hvala puno...
Vlada :-)
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: $$$$ ADO .net problem sa DataGridom $$$$

[ Pregleda: 2203 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.