Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ima li takve funkcije? (borland)

[es] :: C/C++ programiranje :: ima li takve funkcije? (borland)

[ Pregleda: 1884 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

IDE

Član broj: 53403
Poruke: 586
*.crnagora.net.



Profil

icon ima li takve funkcije? (borland)13.06.2005. u 17:48 - pre 200 meseci
zna li iko neku metodu ili funkciju kojom se , nakon sto navedemo path nekog fajla, u nasoj aplikaciji, u npr. Image1 ucrta njegova ikonica??
ako iko zna tako nesto (pod uslovom da postoji) bio bih jako zahvalan da podjeli svoje znanje sa mnom...
there's something out there
waiting for us,
and it ain't no man...
 
Odgovor na temu

Sundance

Član broj: 7510
Poruke: 2559
*.sava.sczg.hr.



Profil

icon Re: ima li takve funkcije? (borland)13.06.2005. u 18:31 - pre 200 meseci
http://www.codeproject.com/file/cuseshgetfileinfo.asp
 
Odgovor na temu

IDE

Član broj: 53403
Poruke: 586
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: ima li takve funkcije? (borland)14.06.2005. u 10:17 - pre 200 meseci
hmmmmm...ista drugo???
(bolje objasnjeno)
there's something out there
waiting for us,
and it ain't no man...
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: ima li takve funkcije? (borland)

[ Pregleda: 1884 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.