Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

menjanje ponasanja default servleta TOMCAT

[es] :: Java :: menjanje ponasanja default servleta TOMCAT

[ Pregleda: 2571 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

protech_v2
protech_v2
Novi Sad

Član broj: 12426
Poruke: 169
*.neobee.net.



+12 Profil

icon menjanje ponasanja default servleta TOMCAT03.06.2005. u 18:36 - pre 200 meseci
Treba mi da promenim izgled directory listinga u Tomcatu samo za moju aplikaciju.

U uputstvu na:

http://jakarta.apache.org/tomc...t-5.0-doc/default-servlet.html

pise da moze da se reimplementira DefaultServlet, ali meni je dovoljno i da samo koristim parametar globalXsltFile. E sad, ako hocu da promenim samo za moju aplikaciju, kako treba da definisem taj parametar u web.xml fajlu za moju aplikaciju?

Probao sam da dodam celu deklaraciju default servleta (iz tomcatovog web.xml) u web.xml aplikacije i dodam taj parametar:

<servlet>
<servlet-name>default</servlet-name>
<servlet-class>org.apache.catalina.servlets.DefaultServlet</servlet-class>
<init-param>
<param-name>debug</param-name>
<param-value>0</param-value>
</init-param>
<init-param>
<param-name>listings</param-name>
<param-value>true</param-value>
</init-param>
<init-param>
<param-name>globalXsltFile</param-name>
<param-value>C:\Putanjado\XSLTfajla</param-value>
</init-param>

<load-on-startup>1</load-on-startup>
</servlet>

ali pri startovanju servera javlja da je "default" dupliran.
Probao sam i da ne dodajem "default" deklaraciju u web.xml aplikacije nego samo taj parametar u glavni web.xml, opet nista...

Kako da ovo uradim?
 
Odgovor na temu

antix

Član broj: 8388
Poruke: 265
*.nat-pool.nsad.sbb.co.yu.

Jabber: antix@elitesecurity.org


Profil

icon Re: menjanje ponasanja default servleta TOMCAT04.06.2005. u 21:59 - pre 200 meseci
pomozi mi da shvatim zašto baš mora da se zove default i u tvojoj aplikaciji.. znači svejedno je koje ćeš mu ime dodijelite sve dok su class i url-pattern odgovarajući.
I kada to uradiš onda dodaj sve init parametre... ono localXsltFile ..

pozdrav
Boriša
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: menjanje ponasanja default servleta TOMCAT

[ Pregleda: 2571 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.