Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Zasto mi ovo ne radi ? (prijavljuje mi error 500 )

[es] :: Perl :: Zasto mi ovo ne radi ? (prijavljuje mi error 500 )

[ Pregleda: 2753 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

VladoMNE
MNE

Član broj: 74
Poruke: 339
195.66.174.*

Sajt: www.moglasi.com


+1 Profil

icon Zasto mi ovo ne radi ? (prijavljuje mi error 500 )03.06.2001. u 18:19 - pre 261 meseci
Ovako ovo sam uzeo jednu skriptu i pokusao da je preobradim, tako da kad neko dodje na moju stranicu i ukuca broj telefona da mu ova skripta posalje SMS. Tako sto ce slat kao mail , uostalom to nije ni vazno, zamislite da radi kao najobicnija maila skripta, koja trazi da mu ubacis mail i da ona psoalje nesto na taj mail sto ti napises.
I prijavljuje mi ovo "500 Internal Server Error". Opste nece da mi ocita stranu

P.S. Izvinjavam se ako je necitko napisano.



}


[Ovu poruku je menjao CrAzYBoY_LuD dana 06-05-2001 u 11:40 PM GMT]
Đe si brate ? Sto se cini ? Eo nista , ti ? jaaa bezveze..... Đe si...
 
Odgovor na temu

BaCkSpAcE

Član broj: 10
Poruke: 518
*.verat.net



Profil

icon Re: Zasto mi ovo ne radi ? (prijavljuje mi error 500 )03.06.2001. u 23:20 - pre 261 meseci
Mozda ovde nisi nesto lepo podesio:

background = 'bgcolor="#B0B0B0"';
$textcolor = '"Black"';
$mailprog = '/usr/sbin/sendmail -t';
$mailname = 'mobilni.f2s.com';
$addsecs = '1';
$homeurl = http://www.mobilni.f2s.com';

#
############################################################################
# DO NOT ALTER PERL BELOW HERE

$domain = 'http://'.$ENV{'SERVER_NAME'};
$cgiurl = $domain.$ENV{'SCRIPT_NAME'};
$home = http://www.mobilni.f2s.com';
$ip = $ENV{'REMOTE_ADDR'};

 
Odgovor na temu

Gojko Vujovic
Amsterdam, NL

Administrator
Član broj: 1
Poruke: 13651



+164 Profil

icon Re: Zasto mi ovo ne radi ? (prijavljuje mi error 500 )04.06.2001. u 00:29 - pre 261 meseci
Linija 145, umesto @ napiši @.
 
Odgovor na temu

VladoMNE
MNE

Član broj: 74
Poruke: 339
195.66.174.*

Sajt: www.moglasi.com


+1 Profil

icon Re: Zasto mi ovo ne radi ? (prijavljuje mi error 500 )04.06.2001. u 09:24 - pre 261 meseci
HVALA GOJKO !

I zar je moguce da mi odma pravi greshku samo zbog ovoga ?

I pitanje, mogu li ja da nekako odje stavim da mi salje preko nekog drugog SMTP servera ? I kako bi to trebao da uradim ? \

Ovaj na f2s mi shteka nesto pa zato.


Pozdrav !

[Ovu poruku je menjao CrAzYBoY_LuD dana 06-04-2001 u 03:30 PM GMT]
Đe si brate ? Sto se cini ? Eo nista , ti ? jaaa bezveze..... Đe si...
 
Odgovor na temu

Gojko Vujovic
Amsterdam, NL

Administrator
Član broj: 1
Poruke: 13651



+164 Profil

icon Re: Zasto mi ovo ne radi ? (prijavljuje mi error 500 )04.06.2001. u 18:14 - pre 261 meseci
Pa da, 'samo' zbog toga, od perla 5 je obavezno koristiti escape-ovan @ u email adresama u stringovima.

A ne možeš da koristiš smtp server jer ti skripta koristi lokalni sendmail. Raspitaj se samo kod tog hosta da li je to pravi sendmail koji treba koristiti.
 
Odgovor na temu

[es] :: Perl :: Zasto mi ovo ne radi ? (prijavljuje mi error 500 )

[ Pregleda: 2753 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.