mislis na mene? Sta da ti objasnim... nevidim nista nejasno, momak pre mene ti je dao link za script, cije je koristenje jednostavno do bola, a ja sam ukazao na malo ozbiljniji program..Tebe i ako nekim slucajem uistinu zanima koristenje x-NetStata, treba ti ono osnovno, sto bode u oci cim ga upalis, tako da kada ga download-ujes, javi se pa pitaj konkretno sta ti nije jasno. Sto se tice tvog drugog
Citat:
mishkom:
I sta konkretno planirate da radite sa ip adresom? zloupotrebe, a?
hmm, ti zelis nekakvo objasnjenje, a ustvari sumnjas u iskrene namere ostalih kojih zanima ip osoba sa kojim razgovaraju? Nekako ti to nije na mestu.
Sto se tice mene, znaci uvek sam na racunaru imao sniffer i imacu, ali on je tu prvenstveno iz sigurnosnih razloga. Evo ja npr. dosta slobodnog vremena provedem na msn-u, a svi dobro znamo da je laznog predstavljanja po netu stvarno mnogo. Pa otkrivanjem ip adrese otkriva se i lokacija osobe sa kom se razgovara, ali ako tu nije dovoljno, tu nema softverske pomoci vec je to do inteligencije. Drugi razlog je sto taj isti sniffer u kombinaciji sa dobro podesenim ZA je najsavrsenija odbrana za nas smrtnike sam obicnim PC-om i windows-om (bar sa meni tako cini)..ali to je neka druga prica koja nije za ovaj forum