Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li ovo moze...?!

[es] :: Flash :: Da li ovo moze...?!

[ Pregleda: 2414 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Boki DX-11

Član broj: 52138
Poruke: 227
80.93.237.*



Profil

icon Da li ovo moze...?!25.05.2005. u 12:04 - pre 199 meseci
Hteo bih da napravim da se u jedan input text moze upisati nekakav komentar, a onda klikom na Submit da se taj isti text salje na moj e-mail...

Kao neka knjiga gostiju, koja komentare salje na moj e-mail...

Da li tako nesto moze...?! Ako NE, onda bih molio ako neko ima PHP skripte i sve ostalo kako bi se komentari posetilaca mogli negde ispisivati...

...Hvala...
 
Odgovor na temu

4txx
Milan Lalic
Beograd

Član broj: 34204
Poruke: 135
*.dial.InfoSky.Net.



Profil

icon Re: Da li ovo moze...?!30.05.2005. u 19:07 - pre 199 meseci
Naravno da moze... ali isto maoras da koristis ili php ili asp!
 
Odgovor na temu

Boki DX-11

Član broj: 52138
Poruke: 227
80.93.237.*



Profil

icon Re: Da li ovo moze...?!30.05.2005. u 20:15 - pre 199 meseci
Kako...?!
 
Odgovor na temu

Frane Marinković
MNGR & Technical Support Dept.,
Get-Host.net Group
Hrvatska

Član broj: 23984
Poruke: 513
*.net.t-com.hr.

Jabber: frane.marinkovic@elitesecurity.org
Sajt: get-host.net


+1 Profil

icon Re: Da li ovo moze...?!30.05.2005. u 21:14 - pre 199 meseci
Potraži na neti kontakt forma, ali evo aj ću ti dati primjer
Code:

napravi file forma.php, a u njega upiši

<html>
<body link="#0066FF" vlink="#6633CC" bgcolor="#DAE7F3" style='margin:0'>
<form name="komentari" method="post" action="salji.php">
    <tr valign="top"> 
      <td width="209" height="25"><div align="right">Vaš komentar:</div></td>
      <td width="7" height="25">&nbsp;</td>
      <td width="284" height="25"><input name="komentar" type="text" id="komentar" cols="20" rows="6"></td>
    </tr>
    <tr> 
      <td width="216">&nbsp;</td>
      <td width="76" height="30"><input name="Submit" type="submit" class="obrasci" value="Komentiraj!"></td>
      <td width="208"><input name="Submit2" type="reset" class="obrasci" value="Obriši!"></td>
    </tr>
</form>
</body>
</html>


zatim napravi salji.php u kojeg stavi

<?php
$e_mail="[email protected]"; //upisite ovdje vas email

echo("Komentar:<br>$komentar<br>Uspješno poslan!");?>

<?php
mail("$e_mail", "Komentar sa sitea", "$komentar");?>

i to je to 

 
Odgovor na temu

Boki DX-11

Član broj: 52138
Poruke: 227
80.93.237.*



Profil

icon Re: Da li ovo moze...?!30.05.2005. u 21:28 - pre 199 meseci
A kako taj formular da ubacim u Flash, pa da sve to povezem sa PHP-om...?
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Da li ovo moze...?!

[ Pregleda: 2414 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.