Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Moze li bez .dll-a

[es] :: C/C++ programiranje :: Moze li bez .dll-a

[ Pregleda: 2955 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

hninel
local

Član broj: 9446
Poruke: 34
*.as54.ze.bih.net.ba.

Sajt: www..???


Profil

icon Moze li bez .dll-a29.07.2004. u 18:27 - pre 212 meseci
Zdravo!

Interesuje me da li se moze napraviti aplikacija (manja) a da ne koristi nikakav .dll ili drugi file koji vec nema u sistemu.

Ovo me interesuje za Borland c++ Builder 6.0 a da se koristi VCL.

Ako ne moze onda me interesuje kako znati koje sve .dll-ove treba ukljuciti u instalaciju.

Ima li nekakav tutorijal za ovo.

Unaprijed hvala.

 
Odgovor na temu

NastyBoy
Bojan Nastic
UK

Član broj: 12041
Poruke: 895
*.plus.com



+4 Profil

icon Re: Moze li bez .dll-a29.07.2004. u 19:43 - pre 212 meseci
1. Project->Options->Packages-> odchekiraj "Build With RunTime Packages"
2. Projects->Options->Linker-> odchekiraj "Use Dynamic RTL"

Sada ti je sve spakovano u jedan veliki .exe :)
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Moze li bez .dll-a

[ Pregleda: 2955 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.