A kako bih prosao sa dva para el34 umesto sa cetiri uparene. Mislim kada vec ne mogu da nabavim kvartet, da li je moguce i izvodljivo da napravim dvojnu bias kontrolu i onda da tako resim citav problem.
Posto kazes da sa cetiri neuparene nece zvuciti nikako, a sa dve jos i moze. Pa mi se sve cini ako stavim 2 medjusobno neuparena para, tu sam negde. A parove jos i mogu da nadjem ponegde, dok mi je covek koji, valjda, preprodaje neke americke cevi ovde napricao kako se za kvartete ceka mesecima i jos kosta ko svetog petra kajgana....
Naravno onda se postavlja pitanje kako te parove rasporediti, i da li ima veze kako ih rasporedjujem...
P.S. Nije meni problem da ja nadjem el34 ili 6ca7 ili pak 6l6, vec mi je problem sto niko to (osim korato-a, koji trenutno nema nista u magacinu) ne uparuje.
Stvarno sam u skripcu, napravio sam celo prokleto pojacalo, sa sve improvizanom turret plocicom, i nebrojenim nocima petljanja sa kablovima i ko zna scim jos. A sada ne mogu sve to da probam jer odjednom niko vise ne uparuje cevi koje prodaje.
Evo i sheme izlaznog stepena, pa da mi kazes svoje misljenje...
hvala