Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ucitavanje 3ds max fajlova u dev c++

[es] :: 3D programiranje :: Ucitavanje 3ds max fajlova u dev c++

[ Pregleda: 3942 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Danilo Cvjeticanin
Danilo Cvjeticanin
Apatin-Beograd

Član broj: 9614
Poruke: 3517
*.nat-pool.nsad.sbb.co.yu.



+37 Profil

icon Ucitavanje 3ds max fajlova u dev c++11.04.2005. u 16:22 - pre 201 meseci
Kako da ucitam model napravljen u 3ds max-u u Dev c++.
Ako znate posaljite mi adresu gde mogu skinuti header fajl i primere.
 
Odgovor na temu

Mitrović Srđan
bloodzero
Freelance
Majur //: Šabac

Član broj: 10261
Poruke: 2800
*.gromnet.net.

Sajt: freeshell-reviews.com


+4 Profil

icon Re: Ucitavanje 3ds max fajlova u dev c++14.04.2005. u 11:09 - pre 201 meseci
da ucitas model iz 3d maxa u dev c++ ???!! wtf
sta mislis da ga importujes i da tako imas igru :> da skocis u marine boots
Tony Melendez:
http://video.google.com/videoplay?docid=-
3819862628517136815&q=tony+melendez

NIKADA NE UZIMATI HOSTING NA GO DADDY!


 
Odgovor na temu

n1tr0
Freelance
Cortanovci / NS

Član broj: 55279
Poruke: 465
*.nat-pool.nsad.sbb.co.yu.

Sajt: grubicv.iz.rs


+2 Profil

icon Re: Ucitavanje 3ds max fajlova u dev c++15.04.2005. u 15:44 - pre 201 meseci
Citat:
da ucitas model iz 3d maxa u dev c++ ???!! wtf
sta mislis da ga importujes i da tako imas igru :> da skocis u marine boots


Mislio sam kako da ucitam model iz 3ds max-a u OpenGL preko nekog header-a
kao npr. sto ima animator(an8.h), ali da bude prilagodjen za dev-c++!

Sto se tice user-a ovaj prethodni je od druga...
 
Odgovor na temu

defufna
Novi Sad

Član broj: 35112
Poruke: 167
*.nat-pool.nsad.sbb.co.yu.

Jabber: defufna@jabber.papla.pl


Profil

icon Re: Ucitavanje 3ds max fajlova u dev c++15.04.2005. u 16:54 - pre 201 meseci
pa napisi sam :) najlakse ti je da exportujes iz maxa u neki ASCII file format ( ASE, VRML ili ASC ) ASC je bio najednostavniji ali od petice u MAX-u vise nema exportera.. u ASC ( dodushe postoje programi koji to mogu da odrade.. ako bas oces ASE) drugi nacin ti je recimo da napises svoj mali MAXScript koji ce da exportuje u neki tvoj fajlic ono sto ti treba.. ili ako te bas mrzi evo ti libase biblioteka za parsiranje maxovog ASE file formata
Sobe, apartmani u Crnoj Gori
http://www.123montenegro.com
 
Odgovor na temu

[es] :: 3D programiranje :: Ucitavanje 3ds max fajlova u dev c++

[ Pregleda: 3942 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.