Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

document.write

[es] :: Web dizajn i CSS :: document.write

[ Pregleda: 3573 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zlatko
Zlatko Mićić
Užice

Član broj: 907
Poruke: 100
*.verat.net

Sajt: www.ue.co.rs


Profil

icon document.write18.06.2002. u 12:56 - pre 235 meseci
interesuje me nesto vise o java skripti

document.write("nesto nesto")

kakva su vasa iskustva [ako ste ih imali], da li se vidi na svim browserima i sl
SlaveNewWorld
 
Odgovor na temu

Trunks
Stefan T.
Freelance web/grafički dizajner.
Novi Sad, Srbija

Član broj: 34
Poruke: 2465
*.127.EUnet.yu

ICQ: 28675801
Sajt: Linemotion.com


+1 Profil

icon Re: document.write18.06.2002. u 15:02 - pre 235 meseci
Ne razumem šta te zanima o toj funkciji?
Vidi se u svim browserima.
» Mom, mom, look what I did, mom!
» Look what I did to my hands, I broke 'em!
 
Odgovor na temu

zlatko
Zlatko Mićić
Užice

Član broj: 907
Poruke: 100
*.verat.net

Sajt: www.ue.co.rs


Profil

icon Re: document.write27.06.2002. u 15:09 - pre 235 meseci
Video sam na nekim mestima da svaki novi red pocinje sa document.write ...

Da li je bolje tako ili da sve strpam u jedan red
SlaveNewWorld
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.verat.net



+256 Profil

icon Re: document.write27.06.2002. u 17:08 - pre 235 meseci
Citat:
zlatko:
Video sam na nekim mestima da svaki novi red pocinje sa document.write ...
Da li je bolje tako ili da sve strpam u jedan red

Apsolutno svejedno. U vise redova je da bi bilo preglednije.
Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

zlatko
Zlatko Mićić
Užice

Član broj: 907
Poruke: 100
*.verat.net

Sajt: www.ue.co.rs


Profil

icon Re: document.write03.07.2002. u 15:39 - pre 234 meseci
A kako da ubacim
document.write("

onmouseover="this.style.backgroundColor='neka boja';" onmouseout="this.style.backgroundColor='nek aboja';"

")
ovi navodnici posle onmouseover= automatski mi zatvaraju funkciju.
Probao sa da umesto njih stavim " ali ne ide
SlaveNewWorld
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.verat.net



+256 Profil

icon Re: document.write04.07.2002. u 16:11 - pre 234 meseci
Hm..... mozda

onmouseover='this.style.backgroundColor=neka boja;' onmouseout='this.style.backgroundColor=nek aboja;'

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

urke
Aleksandar Urošević
Web Developer
Kragujevac

Član broj: 2997
Poruke: 317

Jabber: urke@elitesecurity.org
Sajt: https://urosevic.net


Profil

icon Re: document.write04.07.2002. u 21:21 - pre 234 meseci
Citat:
zlatko:
A kako da ubacim
document.write("

onmouseover="this.style.backgroundColor='neka boja';" onmouseout="this.style.backgroundColor='nek aboja';"

")
ovi navodnici posle onmouseover= automatski mi zatvaraju funkciju.
Probao sa da umesto njih stavim " ali ne ide


document.write("
onmouseover="this.style.backgroundColor='neka boja';" onmouseout="this.style.backgroundColor='nek aboja';"
");

Znači, poželjno je da se ispred svakog non-ascii karaktera unutar bilo koje js 'funkcije' koristi sleš (ili se ovo zove beksleš? :) -> ""

Recimo, ako pišeš URL adresu, poželjno je pisati je kao:

document.write('<a href="http://www.nekiurl.com/nekastrana.htm">link</a>');
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: document.write

[ Pregleda: 3573 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.