Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kako da pozicioniram kursor

[es] :: Javascript i AJAX :: kako da pozicioniram kursor

[ Pregleda: 2053 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

_vs_

Član broj: 43397
Poruke: 83
80.93.237.*



Profil

icon kako da pozicioniram kursor27.03.2005. u 23:35 - pre 201 meseci
na index.html imam samo formu za uno username i password.

kako da korisnik kada otvori stranu ne mora da klikne na polje vec da kursor
bude automatski postavljen.
foru sam video na mail.yahoo.com kod prijavljivanja za mail.
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: kako da pozicioniram kursor28.03.2005. u 00:26 - pre 201 meseci
Pa sto nisi odmah video kako to rade?

Ukratko kada dobijes varijablu koja ukazuje na ciljni DOM objekat (input) onda iskoristis njegov metod focus(). Recimo poput:

Code:

document.forms[0].username.focus();
document.imeforme.username.focus();
document.getElementById('usernameid').focus();
document.getElementsByTagName('INPUT')[0].focus();
...

http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

[es] :: Javascript i AJAX :: kako da pozicioniram kursor

[ Pregleda: 2053 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.