Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li ima literature ???

[es] :: .NET :: Da li ima literature ???

[ Pregleda: 5662 | Odgovora: 18 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

drdrksa

Član broj: 1077
Poruke: 3650



+6 Profil

icon Da li ima literature ???08.06.2002. u 12:17 - pre 224 meseci
Da li ima negde da se skine domaca literatura za dzabe, a odnosi se Microsoft .NET programske jezike. Ako bas nema onda moze i na engleskom ali da je dzabe ...........
 
Odgovor na temu

Milan Aksic

Član broj: 412
Poruke: 1053
*.beotel.net



Profil

icon Re: Da li ima literature ???08.06.2002. u 15:48 - pre 224 meseci
POgledaj na pdf.org.yu koliko znam imali su dosta knjiga u vezi sa ovom tematikom. A ako tamo nema onda pogledaj neki general-purpose ;o) link sa foruma 'Vodic za ucenje', i sigurno ces ih tamo naci, naravno na engleskom.

Poz.
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
..g-c5300-2.dialup.nethere.net



+6 Profil

icon Re: Da li ima literature ???08.06.2002. u 18:08 - pre 224 meseci
Pokušaću da preko vikenda napišem FAQ, pa ću da stavim i literaturu i sajtove u vezi .NET-a. Mada, koliko znam još ništa nije izašlo na srpskom.
 
Odgovor na temu

Milan Aksic

Član broj: 412
Poruke: 1053
*.beotel.net



Profil

icon Re: Da li ima literature ???08.06.2002. u 18:22 - pre 224 meseci
Ne, on je verovatno mislio na domacu literaturu koja moze da se skine za dz sa neta. Inace preko neta dostupne literature na srpskom, ima strahovito malo, ne samo u ovoj oblasti.
btw evo vec prve knjige o vb.net - u, mada to izdanje nije ozbiljno u dovoljnoj meri http://www.mikroknjiga.co.yu/Prikazi/VBNN_prikaz.html
 
Odgovor na temu

MAD-MAX
Marko Mitic

Član broj: 351
Poruke: 1060
*.ptt.yu

Jabber: MAD-MAX@jabber.com
ICQ: 65811355


Profil

icon Re: Da li ima literature ???08.06.2002. u 22:18 - pre 224 meseci
Inace CET sprema "seriju" knjiga vezanih za .NET. Mislim da je izasla VC++ .NET i ADO.NET i ASP.NET korak po korak a u pripremi je jos dosta knjiga. Pogledajte sami www.cet.co.yu
"If you do what you always did! - You will get what you always got!"
 
Odgovor na temu

MAD-MAX
Marko Mitic

Član broj: 351
Poruke: 1060
*.ptt.yu

Jabber: MAD-MAX@jabber.com
ICQ: 65811355


Profil

icon Re: Da li ima literature ???15.06.2002. u 00:01 - pre 224 meseci
Upravo sam gledao knjige u pripremi CET-a i jos su pridodate neke s tim sto ne postoji datum izlaska iz stampe.

Visual C# .NET Korak po korak
Od početka… C#
Visual C++ .NET: Izvornik za C++ programere
Profesionalno programiranje: ADO.NET
Visual Basic.NET Korak po korak
Od početka... Visual Basic .NET
Profesionalno programiranje: VB.NET
Profesionalno programiranje: ASP.NET
Profesionalno programiranje: C#

Ovo su, naravno knjige, vezane samo za .NET

"If you do what you always did! - You will get what you always got!"
 
Odgovor na temu

legend
Beograd

Član broj: 4393
Poruke: 519
*.yubc.net

Sajt: www.icb.rs


+1 Profil

icon Re: Da li ima literature ???23.06.2002. u 10:09 - pre 224 meseci
...da te knjige iz cet-a su zaista dobre, pre svega i jedino mislim na WROX-ova izdanja, ali oni nemaju pojma kad ce se te knjige pojaviti. kad sam ih u januaru ove godine pitao za datum rekose maj-jun. u maju ih opet zovem a oni kazu "nece jos sigurno 3-4 meseca", znaci 6 meseci...
...da bi ponovo dosli, morate prvo da odete...
http://www.icb.rs
 
Odgovor na temu

Dejan Krstic

Član broj: 479
Poruke: 2558



+1 Profil

icon Re: Da li ima literature ???24.06.2002. u 16:47 - pre 224 meseci
Ja imam:

OREILLY_DOT_NET_FRAMEWORK_ESSENTIALS
OREILLY_PROGRAMMING_C_SHARP
OREILLY_PROGRAMMING_VISUAL_BASIC_DOT_NET

Sve zajedno je 6.25mb. Mogu da okacim negde ako hoce neko.
 
Odgovor na temu

drdrksa

Član broj: 1077
Poruke: 3650



+6 Profil

icon Re: Da li ima literature ???24.06.2002. u 22:35 - pre 224 meseci
Citat:
Dejan Krstic:
Ja imam:

OREILLY_DOT_NET_FRAMEWORK_ESSENTIALS
OREILLY_PROGRAMMING_C_SHARP
OREILLY_PROGRAMMING_VISUAL_BASIC_DOT_NET

Sve zajedno je 6.25mb. Mogu da okacim negde ako hoce neko.


Pa mogao bi, ako nije problem ........
 
Odgovor na temu

jc denton

Član broj: 2358
Poruke: 1705
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Da li ima literature ???24.06.2002. u 22:43 - pre 224 meseci
Citat:
Dejan Krstic:
Ja imam:

OREILLY_DOT_NET_FRAMEWORK_ESSENTIALS
OREILLY_PROGRAMMING_C_SHARP
OREILLY_PROGRAMMING_VISUAL_BASIC_DOT_NET

Sve zajedno je 6.25mb. Mogu da okacim negde ako hoce neko.


E, bilo bi dobro, ako nije problem.

pozdrav

fire, walk with me
 
Odgovor na temu

Dejan Krstic

Član broj: 479
Poruke: 2558



+1 Profil

icon Re: Da li ima literature ???25.06.2002. u 00:21 - pre 224 meseci
Ok bice okaceno sutra...
 
Odgovor na temu

jc denton

Član broj: 2358
Poruke: 1705
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Da li ima literature ???25.06.2002. u 00:36 - pre 224 meseci
Najlepshe se zahvaljujem.

pozdrav
fire, walk with me
 
Odgovor na temu

legend
Beograd

Član broj: 4393
Poruke: 519
*.133.EUnet.yu

Sajt: www.icb.rs


+1 Profil

icon Re: Da li ima literature ???25.06.2002. u 17:32 - pre 224 meseci
..gde ce biti okaceno...?
...da bi ponovo dosli, morate prvo da odete...
http://www.icb.rs
 
Odgovor na temu

Dejan Krstic

Član broj: 479
Poruke: 2558



+1 Profil

icon Re: Da li ima literature ???25.06.2002. u 18:33 - pre 224 meseci
Okaceno


Moderator:
Moram da sprovedem malo cenzure. Linkovi na nelegalne kopije knjiga ne mogu se postovati u ovom forumu. Ko je video link, video je, ko ne - neka se obrati Dejanu.


[Ovu poruku je menjao Dragi Tata dana 02.07.2002 u 12:37 PM GMT]
 
Odgovor na temu

janis
YU

Član broj: 4427
Poruke: 67
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Da li ima literature ???02.07.2002. u 21:18 - pre 224 meseci
Dejane, rekao si da imas 'Programming Visual Basic dot net' ali na sajtu je knjiga 'VB dot net language in a nutsehll', ako nije problem da postavis i Programing ...

Hvala.
 
Odgovor na temu

Dejan Krstic

Član broj: 479
Poruke: 2558



+1 Profil

icon Re: Da li ima literature ???02.07.2002. u 22:15 - pre 224 meseci
Sorry, moja greska. Nisam ni primetio do sada. Bice okaceno za par minuta.
 
Odgovor na temu

Dejan Krstic

Član broj: 479
Poruke: 2558



+1 Profil

icon Re: Da li ima literature ???07.07.2002. u 21:11 - pre 223 meseci
One knjige su obrisane greskom sa sajta. Ako ovde ima jos neko ko ih nije skinuo a zeli neka posalje ovde poruku ili na pp pa cu da ih okacim ponovo.
 
Odgovor na temu

Jox

Član broj: 4699
Poruke: 23
*.zre.sezampro.yu



Profil

icon Re: Da li ima literature ???17.07.2002. u 20:08 - pre 223 meseci
Ajd okaci one knjige opet... tj. meni treba samo C#... i poshalji mi link na [email protected]
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: Da li ima literature ???19.07.2002. u 12:44 - pre 223 meseci
Skrenuo bih paznju na:
programming vb.net (autor: F. Balena) MS Press

1600 strana, taman sad za ovo leto...

ozbiljno, ako imate priliku, bio bi to pun pogodak za vb.net programera.
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Da li ima literature ???

[ Pregleda: 5662 | Odgovora: 18 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.