Pazi ovako, ALLPIC se povezuje na napajanje preko adaptre ( jednosmerni napon ) do max 15V
A drugi deo ALL PIC-a se vezuje na COM1 ili ti RS 232 port, konktor kako god...
E sad, imas sigurno na ploci taj port jer ako je ovo slika tvoje maticne ploce, ovo svetlo plavo bi bio port za ALL PIC recimo
E sad imas ti prelaske iz lpt port-a u COM 1 ili RS 232, pa onda ima prelazak USB 2.0 to RS 232...znaci imas takvih portova i kablova...
E sad pravi naziv je RS 232 ali neko ga zove COM1 pa zato i ja to pisem ovde dvostruko....
Znaci napravi ti ALL PIC, ako ti treba sema ili PCB ili bilo sta javi, ja sam pravio, imam sve....jedini savet od mene ti je da ukoliko ti plocica za ALL PIC nije prekrivena LOT STOP lakom, da pazis kako lemis podnozja za PIC jel ima vodova koji prolaze izmedju nozica podnozja ! ! !
Nadam se da ti je sve jasno sto sam hteo da ti kazem....ako jos nesto nije jasno a ti pitaj !
P.S. Jedino sto mi se ne svidja kod mog ALL PIC-a je polozaj konektora za napajanje, da je okrenut za 90 stepeni od RS 232 bilo bi super, povezao bi ga na komp bez kabla, direktno
Da bi bio genije moras biti bar malo lud. Covek koji je genije, a to ne zna, verovatno i
nije.