Na adresi
https://www.nbjzoppl.co.yu/cfm/ispp.cfm imate portal za pravna lica koja placaju preko ziro racuna mogucnost da skinete dokumente (zahtev i ugovor) za uvid u vas racun (takozvani famozni izvod) i cak ako vam odobre i placanje preko neta (iz fotelje), odnosno famozni virman ;), kome odobre. Vidim da je sajt uradjen jos 1999 ali sam ja saznao tek sada. Voleo bih da ko ima iskustva u tome ih postuje, a ko je strucan da "pogleda" kvalitet i sigurnost sistema i posalje mi pp. Ja cu da podnesem zahtev i ovde cu da postujem ceo tok desavanja i moja iskustva. Ja sam doduse davne 1993 ili 1994 podneo zahtev za slicnu stvar al to je tada bilo organizovano po principu bbs i samo su odabrani imali tu privilegiju, kolko se pricalo, tada je to bilo "haknuto" pa su obustavili. Ja licno nikad nisam dobio odgovor na taj zahtev...
Inace po mom skromnom misljenju, dizajner je bio odsutan kad se sajt radio, mada ako je usluga funkcionalna to je veliki korak za ZOP i NBJ, mozda zacetak savremenog switching centra a pravnim licima, veliko0 olaksanje i usteda za jednu platu (kurira)
www.aikstednja.rs mesec stednje 2010/
www.snajper.rs servis za media planiranje na Internetu